Reklama jak nic, ale fakt faktem, nie taka bezczelna, chłopak przynajmniej się postarał wpleść produkt w wątek.
Baśka ma rację, linki usunąć, temat zostawić, dla jaj.
Tlen inhalacyjny
Janek1977 pisze: Jesteśmy znad morza i zawsze jak przyjeżdżają tutaj ludzie z gór to w kółko powtarzają jak się tu świetnie czują dlatego, że jest tu więcej tlenu w powietrzu niż u nich. Więc pomyślałem, że skoro jadę w góry, to może dobrze będzie zabrać trochę tlenu ze sobą.
Basia, nie przypomina Ci ten wątek kogoś??? Bardzo dobrze nam znajomego. Uśmiałam się z powyższego zdanie do łez.
Różnica między teorią a praktyką jest taka że np. teoretycznie można być człowiekiem a praktycznie świnią. (S. Kuligowski)
Piotrek pisze:nie długo na Grojec bez kilku obozów po drodze nie będzie mowy o wyjściu.
Te, Dziki, możesz tu z ręką na sercu powiedzieć, że nigdy ale to nigdy nie wlazłeś na Grojec najebany ?
P.s. Tatry bez tlenu !!!
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Co wy (...) wiecie o ironizowaniu innych użytkownikówsokół pisze:Podoba mi się Twój podpis, Dobromile.... mogę chyba zrobić podobny
Ostatnio zmieniony 2015-02-03, 00:18 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
sokół pisze:mogę chyba zrobić podobny,,,
Poproszę o upomnienie dla użytkownika Sokoła za plagiatowanie innych użytkowników Forum !!!
Piotrek pisze:....nie mogę
Więc nie bądź przeciw pomocy technicznej.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :