Tatry, lipiec 2018
Tatry, lipiec 2018
Witam serdecznie. Szukam chętnych osób do wspólnej wędrówki na Małą Wysoką z Łysej Polany przez Dolinę Białej Wody. W Tatrach będę w okresie 14-23 lipca. Dokładna data wypadu do ustalenia. Wiek i płeć obojętne. Mile widziane poczucie humoru i przede wszystkim kultura. Pozdrawiam
- _Sokrates_
Re: Tatry, lipiec 2018
Artur92 pisze:Mile widziane poczucie humoru i przede wszystkim kultura.
A już się cieszyłem na wspólną wycieczkę
Wiem, że nic nie wiem.
Sokratesie, on miał na myśli pewnie doznania duchowe, dlatego chętnie wesprę go na początkowym odcinku szlaku. Później bez cepra będzie miał lżej i poczuje ulgę.
Nie musisz wspinać się na wysokie szczyty, by być bliżej Boga.
Nie musisz wspinać się na wysokie szczyty, by być bliżej Boga.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
laynn czemuś mu nie podał namiarów chociaż na jednego forumowicza, który spełniłby wymogi.
Chętnie wyruszyłbym na Babią z kolegą, bo ostatnio solo wchodziłem kilka razy. Prawie, bo ostatnio zagadałbym na śmierć młodego Słowaka (spotkaliśmy się przy wiacie), po godzinie pogaduch dostałem zadyszki tuż przed Mała Babią, ale to ponad 30 lat różnicy. Dawał młody radę...
Chętnie wyruszyłbym na Babią z kolegą, bo ostatnio solo wchodziłem kilka razy. Prawie, bo ostatnio zagadałbym na śmierć młodego Słowaka (spotkaliśmy się przy wiacie), po godzinie pogaduch dostałem zadyszki tuż przed Mała Babią, ale to ponad 30 lat różnicy. Dawał młody radę...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/