Quiz Góry Polski
Oczywiście Przy drodze do Lipowca i Czeremchy. Zadajesz To pisałam ja, vidraru. Z konta darkheusha
Ostatnio zmieniony 2018-03-06, 20:05 przez darkheush, łącznie zmieniany 1 raz.
Na niebieskim szlaku miedzy Koskową Górą a Groniem (skrzyżowanie zielonego i niebieskiego). Niestety na mapie nie wyświetla mi się nazwa przełęczy, a tylko nazwa przysiółka, jakże wdzięczna - Jabconiówka.
szlak turystyczny niebieski Bieńkówka – Koskowa Góra – Przełęcz Jabconiówka – Groń – Zarębki – Jordanów
szlak turystyczny niebieski Bieńkówka – Koskowa Góra – Przełęcz Jabconiówka – Groń – Zarębki – Jordanów
Ostatnio zmieniony 2018-03-08, 15:40 przez vidraru, łącznie zmieniany 1 raz.
vidrdru pisze:szlak turystyczny niebieski Bieńkówka Koskowa Góra ; Przełęcz Jabconiówka; Groń ; Zarębki Jordanów
Polecam ten odcinek szlaku ponieważ jest piękny krajobrazowo,z dużą ilością dobrych punktów widokowych w każdym kierunku.Ze szczytu Koskowej jedna z najlepszych panoram w całych Beskidach(takie moje odczucie)z tym,że trzeba iść na sam wierzchołek obok przekaźnika ponieważ szczyt coraz bardziej zarasta.Kiedyś się sprężę i napiszę foto relację.
Basiu brawo,że ci się chciało szukać ponieważ teren słabo opisywany i relacjonowany.Zadajesz.
Polecam ten odcinek szlaku ponieważ jest piękny krajobrazowo,z dużą ilością dobrych punktów widokowych w każdym kierunku.Ze szczytu Koskowej jedna z najlepszych panoram w całych Beskidach(takie moje odczucie)z tym,że trzeba iść na sam wierzchołek obok przekaźnika ponieważ szczyt coraz bardziej zarasta.Kiedyś się sprężę i napiszę foto relację.
Basiu brawo,że ci się chciało szukać ponieważ teren słabo opisywany i relacjonowany.Zadajesz.