Sprawy techniczne itp.
łał, udało mi się w końcu dostać na forum!
a co do loga - a mi się podobało te takie nabazgrane z czachami (szczerze mówiąc nie wiem które krytykowano, bo one się zmieniały) - idealnie pasowało do baneru klubu (na którym teraz nie widać pirackiej flagi, jak by ją wstydliwie ktoś chciał zakryć - zdecydowanie to za małe) i oddawało klimat forum
PS> co mnie wkurza - wchodzę w ciągu, powiedzmy, kilku minut na posty nieprzeczytane po raz drugi i informacja "nie możesz przeszukać tak szybko/często. Odczekaj trochę"
a co do loga - a mi się podobało te takie nabazgrane z czachami (szczerze mówiąc nie wiem które krytykowano, bo one się zmieniały) - idealnie pasowało do baneru klubu (na którym teraz nie widać pirackiej flagi, jak by ją wstydliwie ktoś chciał zakryć - zdecydowanie to za małe) i oddawało klimat forum
PS> co mnie wkurza - wchodzę w ciągu, powiedzmy, kilku minut na posty nieprzeczytane po raz drugi i informacja "nie możesz przeszukać tak szybko/często. Odczekaj trochę"
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
o. nie dość, że dotarłeś wreszcie, to jeszcze się z tego cieszysz.Pudelek pisze:łał, udało mi się w końcu dostać na forum!
koniec świata, panie.
Nie przesadzaj, z banerem bawię się prawie wyłącznie sama. Prawie, bo w zależności, jak wieje, tak dmucha we flagę. A jak martwa cisza, to sama sobie dmucham.Pudelek pisze:teraz nie widać pirackiej flagi, jak by ją wstydliwie ktoś chciał zakryć
Nawiasem, dla mnie czaszki to tylko forma, obrazek, plama pośród innych plam, bądź sama sobie. na dłuższą metę również nudna;) wciąż wolałabym baner "ruchomy".
Nie bardzo przywiązuję się do rzeczy.
Też się, Pudel, przestaw. Będzie Ci lżej.
jestem innego zdania, ale:Pudelek pisze:bluejeans pisze: wciąż wolałabym baner "ruchomy".
tandeta
jeżeli dwie osoby są zawsze tego samego zdania, jedna z nich jest niepotrzebna
Kiedy człek nie jest do czegoś przywiązany, znaczy że jest wolny, a to z kolei znaczy, że niczego nie musi. Wychodzić i wchodzić również, bo nie ma drzwi.
bluejeans pisze:jeżeli dwie osoby są zawsze tego samego zdania, jedna z nich jest niepotrzebna
nie wiem skąd bierzesz te durne cytaty, ale prawidłowa wersja jest taka:
jeżeli dwie osoby są zawsze tego samego zdania, to znaczy że trzeba się napić
czy jest możliwość włączenia opcji usuwania swojego postu? swojego ostatniego postu, ktorego nikt nie skomentował - rzecz jasna. Dość często zdarza się, że człowiek kliknie dwa razy albo zmieni zdanie i stwierdzi, ze można napisać to gdzie indziej - a więc standardowa opcja usuwania byłaby mile widziana
- Malgo Klapković