Nie ma jak w domu.
Fajne miedziaki, chętnie bym je pozyskał za wikt i nocleg na agro (chata ze strzechą, do tego ognisko z kiełbaskami + piwo nielimitowane), gdybyś się wybierał do państw nadbałtyckich zamiast bałkańskich.
Jesteś dość ekonomiczny - niecałe 5l/100km, w tym piwko co 35km.
Jaki budżet?
Rowerowy Eurotrip 2017
Ostatnio zmieniony 2017-12-07, 16:25 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
ceper pisze:Nie ma jak w domu.
Fajne miedziaki, chętnie bym je pozyskał za wikt i nocleg na agro (chata ze strzechą, do tego ognisko z kiełbaskami + piwo nielimitowane), gdybyś się wybierał do państw nadbałtyckich zamiast bałkańskich.
Jesteś dość ekonomiczny - niecałe 5l/100km, w tym piwko co 35km.
Jaki budżet?
Nie liczyłem dokładnie, ale szacunkowo 1400-1500 PLN
Przecież jedziesz głównie na paliwie (noclegi za free), a jego cena jest zbliżona do krajowej (chyba).
Mnie kuszą fiordy, bo nigdy ich jeszcze nie jadłem.
Edit: myślałeś o zrzutce.
Mnie kuszą fiordy, bo nigdy ich jeszcze nie jadłem.
Edit: myślałeś o zrzutce.
Ostatnio zmieniony 2017-12-08, 15:43 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
RobertJ - pomyśl o tym https://www.fly4free.pl/najlepsza-praca-na-swiecie/
Niestety, ale musiałbyś zmienić przyzwyczajenia i godzić się do traktowania jak inwalidę, np. gdy wchodzisz do restauracji i kelner prowadzi Cię do stolika, odsuwa krzesełko...
Niestety, ale musiałbyś zmienić przyzwyczajenia i godzić się do traktowania jak inwalidę, np. gdy wchodzisz do restauracji i kelner prowadzi Cię do stolika, odsuwa krzesełko...
Ostatnio zmieniony 2017-12-08, 21:41 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.