Quiz dla Tatroholików (Tatry)
- Tępy dyszel
- Tępy dyszel
Tępy dyszel pisze:Jak nazywa się szczyt, przedstawiony na poniższym zdjęciu ?
dyszel z pewnością skojarzył to z andrychowiokiemsokół pisze:Podobnie się szło na placzliwego
sokole, powiadam Ci, abyś pisał pełnymi nazwami, bo skojarzenia bywają różne. Szczerze się przyznam, że miałem przeświadczenie (może to intuicja), że jabłko nie pada daleko od jabłoni i w parę minut namierzyłem cel https://www.google.pl/maps/@49.1930023, ... 40!6m1!1e1
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Wujek mi na razie podpowiada chińskie znaczki, czyżby Himalaje lub coś z Klubem Chimalajowym.sokół pisze:Powodzenia...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Nieeeeeeeee.. Nie ten rejon.
Widziałeś to bydle. W tym roku. Ze zbliżonego miejsca.
Widziałeś to bydle. W tym roku. Ze zbliżonego miejsca.
Ostatnio zmieniony 2017-04-21, 09:51 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Siedziałem wczoraj wyjątkowo ponad 4h, poszedłem spać o 1 w nocy w przeświadczeniu, że to Kozie Czuby z okolic Siklawy, a tu taki zonk. Znów coś bez nazwy?laynn pisze:Kozie Czuby.
Ostatnio zmieniony 2017-04-21, 10:35 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Z nazwą, a jakże. I to znaną. Acha, to nie jest żaden zoom ani jakoś kadrowane po cygańsku też nie jest.
Góra wielka, wybitna, widziana z daleka, z wszystkich stron, zdjęcie zrobione z miejsca ogólnodostępnego turystycznie.
Góra wielka, wybitna, widziana z daleka, z wszystkich stron, zdjęcie zrobione z miejsca ogólnodostępnego turystycznie.
Ostatnio zmieniony 2017-04-21, 10:39 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.