_Sokrates_ pisze:Z linku dowiedziałem się jedynie, że posłowie opozycji małpują sejmowe happeningi posła Leppera.
Lepper to robil z wiekszym urokiem i klimatem! Nie dorastaja mu do pięt w tego typu wystepach!
_Sokrates_ pisze:Z linku dowiedziałem się jedynie, że posłowie opozycji małpują sejmowe happeningi posła Leppera.
Z Pl. Wolności startuje na niedzielne eskapady miejscowa (dosłownie; jeździłem czasem, aby poznać folklor nizin społecznych) grupa rowerzystów, niektórzy czasem z promilami we krwi na starcie. W godzinach wieczornych i nocnych jednak odradzałbym ów park ze względu na szemrane, miejscowe towarzystwo. Policja lub Straż Miejska w obawie o swe zdrowie nie zagląda tu po zachodzie słońca.Pudelek pisze:W Bełchatowie też można. Tylko lepiej nie dać się złapać.
_Sokrates_ pisze:Tępy dyszel pisze:Zmierzamy w kierunku Korei Północnej
Można wiedzieć dlaczego?
Z linku dowiedziałem się jedynie, że posłowie opozycji małpują sejmowe happeningi posła Leppera.
Pudelek pisze:Samoobrona była przez pewien czas koalicjantem PiS-u, więc to był Wersal. Obecni blokujący przy mównicy koalicjantami nie są (no, Kukiz czasami), więc to bydło
Dobromił pisze:Proszę mi wytłumaczyć co Pana Minister Błaszczak miał na myśli ?
Dobromił pisze:Pytam bo nawet osoba o średnim poziomie wiedzy historycznej i obyczajowej kojarzy Wersal jako miejsce syfu, brudu, obłudy, chamstwa, zakulisowych gier, upadku moralnego, itp.
_Sokrates_ pisze:Wydaje mi się, że kierujesz swoje pytanie w złym kierunku. Ja mam inaczej na nazwisko, a w interpretowanie intencji innych osób staram się nie bawić.
Dobromił pisze:
Zapytałem Was bo widzę, że bywacie w świecie, rozumne jesteście osobniki, wiecie co w trawie piszczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości