ankieta samochodowa
- sprocket73
- Kontakt:
ankieta samochodowa
Proponuję taką zabawę... poniżej 5 samochodów w kolejności alfabetycznej.
Zakładając, że wszystkie są w podobnej cenie i podobnym wyposażeniu, proszę ułożyć je od najfajniejszego do najmniej fajnego.
1) Ford Focus _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2) Hyundai i30
3) Mazda 3 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 4) Nissan Pulsar
5) Opel Astra
Zakładając, że wszystkie są w podobnej cenie i podobnym wyposażeniu, proszę ułożyć je od najfajniejszego do najmniej fajnego.
1) Ford Focus _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 2) Hyundai i30
3) Mazda 3 _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 4) Nissan Pulsar
5) Opel Astra
Ostatnio zmieniony 2016-02-15, 21:44 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
a one sie czyms od siebie roznia? wszystkie na jedno kopyto- czerwone i paskudne
a moze to taka zabawa pt. znajdz 10 roznic?
a moze to taka zabawa pt. znajdz 10 roznic?
Ostatnio zmieniony 2016-02-15, 23:59 przez buba, łącznie zmieniany 4 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
- sprocket73
- Kontakt:
ceper pisze:ustaw je po 2 w rzędzie
masz taki mały monitor, że Ci się nie mieściło?
hmm... Hyundai na pierwszym miejscu... zaskoczenie
buba pisze:czerwone i paskudne
bój się Boga!
czerwone są jedynie słuszne
Ostatnio zmieniony 2016-02-15, 21:46 przez sprocket73, łącznie zmieniany 2 razy.
SPROCKET
Przez wygląd nie będę ustawiał kolejności, bardziej mnie interesuje to co człowiek widzi w środku. Np Focus mi się w środku nie podoba, nie jestem fanem Star Treku, co innego Opel. Resztę nie kojarzę. Zewnętrznie każdy z nich jest całkiem całkiem.
Mogę podpowiedzieć, że Focus jest podobno dość ciasny w środku, dość słabo wygłuszony. O kolejnych nic nie powiem. Jeśli chodzi o frajdę z jazdy, no to Ford na początek... I tak dalej...
ale dobra skoro zabawa:
5,1,2 oraz na równi 3i4
Mogę podpowiedzieć, że Focus jest podobno dość ciasny w środku, dość słabo wygłuszony. O kolejnych nic nie powiem. Jeśli chodzi o frajdę z jazdy, no to Ford na początek... I tak dalej...
ale dobra skoro zabawa:
5,1,2 oraz na równi 3i4
- sprocket73
- Kontakt:
oczywiście nie chodzi mi tylko o wygląd... trzeba brać pod uwagę całokształt
zdjęcia dałem tak poglądowo
u Cepra opel i ford na końcu, laynn dał je dla odmiany na początek... czyli jednomyślności nie ma
zdjęcia dałem tak poglądowo
u Cepra opel i ford na końcu, laynn dał je dla odmiany na początek... czyli jednomyślności nie ma
SPROCKET
sam mam Focusa, więc teoretycznie powinienem dać Focusa, ale... te dzisiejsze Focusy to już nie to
Gdybym miał wybierać to najpierw patrzyłbym na to gdzie jest najmniej elektroniki i różnych innych ułatwień a potem zdecydowałbym z tych "najskromniejszych"
Gdybym miał wybierać to najpierw patrzyłbym na to gdzie jest najmniej elektroniki i różnych innych ułatwień a potem zdecydowałbym z tych "najskromniejszych"
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
Od około 10 lat 26" FullHD, ciężko mi objąć okiem cały monitor. Najwyższy czas zmienićsprocket73 pisze:masz taki mały monitor, że Ci się nie mieściło?
Ocenie podlega tylko wygląd zewnętrzny, bo wszystko "w środku" mają tak samo do dupne lub full wypas.Pudelek pisze:najpierw patrzyłbym na to gdzie jest najmniej elektroniki i różnych innych ułatwień
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
- sprocket73
- Kontakt:
Pudelek pisze:patrzyłbym na to gdzie jest najmniej elektroniki
w nowych autach wszędzie jest jej tyle samo... więc w ramach protestu można wziąć merca z lat 90-tych... albo pogodzić się z elektroniką
SPROCKET
sprocket73 pisze:więc w ramach protestu można wziąć merca z lat 90-tych...
jak trafię w totka 6tkę, kupuję w124 z jakimś fajnym benzyniakiem i go doprowadzam do porządku i będę nim jeździł długo...
Faktem, że dziś każde auto ma coraz więcej i elektroniki i niedługo do benzyniaków wejdą bolączki dieslów: jak fapy, bo w niektórych to dwu masy już są...
sprocket73 pisze:w nowych autach wszędzie jest jej tyle samo...
myślę, że jednak nie wszędzie. Kup czerwoną Dacię
Ale ponieważ osobiście nie chcę jeździć komputerem, to faktycznie nie wyglądam za nowymi autami Jak widzę u rodzinki ręczny na przycisk, zapalanie na przycisk, 10 kamer i kolejne groźne komunikaty, jaki to jest niebezpieczny manewr to odechciewa mi się siadać za kierownicą No i oczywiście obowiązkowa wbudowana nawigacja uruchomiona nawet w drodze do roboty czy szkoły, zastanawiam się jak oni jeździli jeszcze dekadę temu, chyba ciągle się gubili (choć faktem jest, że ona często prowadzi na tyle dziwnie, że szybciej dojeżdzać bez )
- sprocket73
- Kontakt:
Pudelek pisze:Kup czerwoną Dacię
Kolega z pracy kupił Dacię, siedziałem w środku, miałem takie odczucie, że trochę bida. Wiem, że auto ma jeździć, a nie wyglądać, ale mimo wszystko, wolałbym bardziej na bogato.
Ręczny na przycisk nie chciałbym mieć. Duży ekran w konsoli środkowej też niepotrzebny. Pińciu asystentów do ostrzegania o wszelkich niebezpieczeństwach również - tak że tutaj jesteśmy zgodni.
SPROCKET