Beskid Śląski - podejście nr ... ( ? )
Z braku innych konkretnych propozycji, pozostała 1 opcja :
wypad do chatki studenckiej Pod Potrójną w Beskidzie Małym. Termin 9/10 stycznia został już wcześniej przegłosowany.
Tak więc - jest zgoda? I chętni? ? Piszcie, bo nie czuje się organizatorem, a na pewno nie generalnym .
Na marginesie dodam, że Trzonka totalnie odpada, z tej prostej przyczyny, że chatka otwierana jest tylko sezonowo, więc musiała by się uzbierać grupka chętnych aby miało to sens.
Aha, podtrzymuję deklarację, że mogę zabrać chętnych do auta z Bielska B. lub okolic.
wypad do chatki studenckiej Pod Potrójną w Beskidzie Małym. Termin 9/10 stycznia został już wcześniej przegłosowany.
Tak więc - jest zgoda? I chętni? ? Piszcie, bo nie czuje się organizatorem, a na pewno nie generalnym .
Na marginesie dodam, że Trzonka totalnie odpada, z tej prostej przyczyny, że chatka otwierana jest tylko sezonowo, więc musiała by się uzbierać grupka chętnych aby miało to sens.
Aha, podtrzymuję deklarację, że mogę zabrać chętnych do auta z Bielska B. lub okolic.
Ja niestety muszę obserwować temat, pewnie w piątek wieczorem się zdecyduje (córa mi choruje, jak się będzie czuła dobrze, to pojadę).
Więc jeśli dalej będzie spotkanie, to w piątek dam znać. Jak ktoś z okolic Sosnowca, Katowic, czy po drodze ( Tychy, BB) chce się dosiąść, to proszę dać znać na PW (piszę to w nadziei, że pojadę).
Więc jeśli dalej będzie spotkanie, to w piątek dam znać. Jak ktoś z okolic Sosnowca, Katowic, czy po drodze ( Tychy, BB) chce się dosiąść, to proszę dać znać na PW (piszę to w nadziei, że pojadę).
Fuj - na samą myśl o śmietanówce robi się niedobrze (już spiryt lub samogon lepszy), wiśniówka ledwie ujdzie w tłoku. Żałuję, że nie dojechałem - moja wina, moja wina, moja bardzo wielka winaTNT'omek pisze:nad kieliszkiem śmietanówki
Tomku, obiecałeś poprawę w stosunku do marca 2014 Ocenię czy na plus, czy na minus...
Vlado, Ty tak kurtuazyjnie czy na poważnie? Bo ja dorzuciłbym trochę do pieca coś ekstra od serca
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Śmietanówka była hitem wieczoru
Drogi Ceprze, zazwyczaj piszę i mówię, to co myślę.
Czasami zdarza mi się ugryźć w język, na przykład gdy odpisuję na Twoje trollowate wrzutki.
Idziemy wreszcie na to ognisko!
ceper pisze:Vlado, Ty tak kurtuazyjnie czy na poważnie? Bo ja dorzuciłbym trochę do pieca coś ekstra od serca
Drogi Ceprze, zazwyczaj piszę i mówię, to co myślę.
Czasami zdarza mi się ugryźć w język, na przykład gdy odpisuję na Twoje trollowate wrzutki.
TNT'omek pisze:Ani nastrojów
Idziemy wreszcie na to ognisko!