R0BERT pisze:creamcheese pisze:Ale nie wcześniej, bo to tak jakby trzeba było płacić OC nie mając samochodu
Ależ OC nie płaci się wyłącznie będąc posiadaczem samochodu, wyraźnie, podobnie jak Dobromił, jesteś z tych słabiej widzących
.
Sądziłem, że skrót będzie czytelny i w lot pojmiesz...jeśli nie, to powiem jaśniej:
bo to tak jakby trzeba było płacić OC za samochód nie mając samochodu (a konto przyszłego zakupu tegoż samochodu)
Co do mojego słabszego widzenia...na podstawie czego tak sądzisz?
Napisałem tylko kilka słów na temat idiotycznego pomysłu płacenia za coś czego się nie jest uczestnikiem...podobne byłoby wymuszanie składek na Związek Kynologiczny w Polsce od osób które, być może w przyszłości, zechcą psa przygarnąć.
Wypowiedź moja nie ma nic wspólnego z wiarą lub niewiarą...więc nie pleć o moim "wzroku".
Pozdrawiam
PS. Dodam jeszcze w Twoim duchu:
Ależ kościół to nie tylko kościół łaciński, to także unicki, ormiański, neo unicki, prawosławny, staroprawosławny, luterański, zielonoświątkowy, baptystów, adwentystów dnia siódmego, metodystów...nie zapominając również o starokatolicyzmie, badaczach pisma świętego, islamie, judaizmie, kalwinizmie, buddyzmie, hinduizmie i wielu wyznaniach i ruchach chrześcijańskich...