Jeszcze raz...
Za extra zdjęcia.
Ostateczne rozerwanie się na Granatach.
sokół pisze:Daliście radę bez kasków?
Wszyscy trzej jesteśmy w pewnym stopniu od dawna stuknięci więc kasków nie wzięliśmy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
No to teraz tak bardziej poważnie, to jak zwykle dobra relacja. W sumie z mojej ulubionej okolicy, więc jestem zachwycony. Ładnie tam jak zawsze...
Hmm ten autobus tak punktualnie przyjeżdża? Ja w tamtym roku próbowałem się nim wybrać do Zakopanego i po pół godzinie kwitnięcia na przystanku, pojechałem autem...
Dobromił pisze:( dokładnie pisząc kurs Ciechanów – Zakopane, z Żywca rusza o 5.05 ),
Hmm ten autobus tak punktualnie przyjeżdża? Ja w tamtym roku próbowałem się nim wybrać do Zakopanego i po pół godzinie kwitnięcia na przystanku, pojechałem autem...
Vision pisze:Hmm ten autobus tak punktualnie przyjeżdża?
Tak. Przyjeżdża w dany dzień Realnie patrząc opóźnienie 15 minutowe to norma.
Vision pisze:to jak zwykle dobra relacja
Przekażę to twórcy
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :