Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Roberta zdjęcie zdecydowanie lepsze od tego z Wenezueli
Ostatnio zmieniony 2015-02-09, 07:45 przez Basia Z., łącznie zmieniany 1 raz.
- Malgo Klapković
Oba zdjęcia są bajkowe, Robert J przyzwyczaił nas jednak już do lepszych
Gdybym to ja je zrobił, to z radości skakałbym jak małe dziecko, świętowałbym z tydzień lub poszedł w tango.
Poprzeczka wisi dość wysoko. Mistrzu, oczekujemy więcej ...
Gdybym to ja je zrobił, to z radości skakałbym jak małe dziecko, świętowałbym z tydzień lub poszedł w tango.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Malgo Klapković pisze:To co ja tam miałam napisać do NASA?
Na razie nic
Malgo Klapković pisze:Drugie zdjęcie - miazga
To niedaleko domu. Podobnych zdjęć w necie jest na pęczki.
ceper pisze:Gdybym to ja je zrobił, to z radości skakałbym jak małe dziecko, świętowałbym z tydzień lub poszedł w tango.
To kwestia posiadania aparatu z interwałometrem, możliwością ustawienia czasu naświetlania dłuższego jak 30 sekund i cierpliwość To "zakręcone" zdjęcie powstawało przez 80 minut. Jak widzisz niewiele trzeba by móc skakać z radości(nie musisz nawet stać koło aparatu).
Robert J pisze:(nie musisz nawet stać koło aparatu).
No dokładnie, możesz się w tym czasie kimnąć, tudzież w nosie przez godzinę dłubać, też mi tam sztuka, albo wyczyn jakiś.
No ale efekt robi wrażenie. Z Karkonoszy to mi się jeszcze podoba to zdjęcie, z podobnym efektem:
źródło: https://www.facebook.com/MaestroddPhoto ... =3&theater
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Vision, łącznie zmieniany 2 razy.