Tatrzański urwis pisze:No co Ty Dyszelku nie wziąłeś ze sobą piorunochrona na wycieczkę?
Po co ? Były łańchuchy i klamry przecież
Tatrzański urwis pisze:Popraw się następnym razem .
Muszę kupić przeszklony przenośny bunkier. Możesz coś polecić ?
Piotrek pisze:Wycieczkę miałeś z przygodami, nie ma co . Ale widokowo piękna, było co oglądać
Pogoda była bardzo dynamiczna. Momentami ,,lampa" aby po 2 - 3 minutach całkowicie się zachmurzyło. Na zdjęciach, pogoda wygląda jak wygląda bo starałem się ,,focić" w jak najlepszych warunkach.
maja pisze:Fajna relacja, fajne zdjęcia
Wzruszyłem się. Podstawię sobie wannę, bo łzy wzruszenia cisną mi się do oczu.
maja pisze:błądzisz w biały dzień
Jak również o poranku, popołudniami i wczesnym wieczorem.
Ale
maja pisze:czasem trzeba się zgubić, żeby...
się odnaleźć.
laynn pisze:No cóż, moim zdaniem słusznie wszyscy wracali.
Ci, którzy byli tuż na Kozią Przełęczą, gromadnie wracali. Mówili, że warunki są ciężkie. Zresztą, po burzy na Koziej Przełęczy, wszyscy, którzy tam byli (w tym ja), wycofali się do doliny.
laynn pisze:Przepraszam Tępy dyszel'u
Nie krępuj się. Mogło być więcej zdjęć.
laynn pisze:I za jakość zdjęć-z telefonu...
Bo to zdjęcia z telefonu stacjonarnego były
laynn pisze:Zapomniałem zasłodzić. Słodka relacja i trasa.
WON
Malgo Klapković pisze:Od samego oglądania zdjęć zakręciło mi się w głowie, więc raczej nie skorzystam z dobrodziejstwa drabinki i "niskiego łańcucha" Ale dobrze obejrzeć czyjeś zdjęcia. Takie trasy to nie moje klimaty
,,Klapek" - trzeba spróbować choć raz aby się przekonać. Jestem pewien, że każdy zdrowo myślący pan
, z chęcią Ci pomoże na łańcuchach, drabinkach czy klamrach
Albo na początek najprostrzy techniczne odcinek OP - Kozi Wierch z D5SP do Granatów i zejście na Halę Gąsienicową.
ceper pisze:Na twoich zdjęciach trochę ta Orla wieje grozą,
Panie - jak ,,technika" na odcinku Kozia Przełęcz - Kozi Wierch ma się do odcinka Zawrat - Kozia Przełęcz ? Poproszę o Twoją, ceperską
opinię.
ceper pisze:
A maja to jakaś zalotna osoba, umów się z nią/nim na wspólny spacer, przecież cię podrywa ...
Ta osoba mnie przeraża. Kły,wyłupiaste królicze oczy, zarost ponad 100 dniowy. Strach się bać.