Sport
- Tatrzański urwis
Dobra , widzę że nikt nie odgadnie mojej zagadki więc muszę podać prawidłową odpowiedz .
A brzmi ona następująco : otóż najstarszym obecnie skaczącym skoczkiem jest : Chuck Norris! ponieważ On skaczę od zawsze! . Jako że nikt prawidłowo nie odpowiedział więc w takim razie nagrodę wypije sam za wasze zdrowie .
A brzmi ona następująco : otóż najstarszym obecnie skaczącym skoczkiem jest : Chuck Norris! ponieważ On skaczę od zawsze! . Jako że nikt prawidłowo nie odpowiedział więc w takim razie nagrodę wypije sam za wasze zdrowie .
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 11:58 przez Tatrzański urwis, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Tatrzański urwis
- Tatrzański urwis
Tatrzański urwis pisze:w końcu Lewy musi się przełamać i zacząć strzelać.
Lewandowski się nie przełamie, bo on nie potrafi konstruować akcji - on musi dostać piłkę centralnie na nogę. W gwiazdorskim zespole to nie sztuka, w polskiej miernej reprezentacji owszem. I dlatego nie ma z niego zbyt dużego pożytku.
I nie porównuj polskich rozkapryszonych kopaczy z panczenistami, bo to dla tych ostatnich obraza
Co do skoczków - dostał się tylko Kubacki. Żyła oczywiście nie i, mam złośliwą cichą nadzieję, że to oznacza powoli koniec jego kariery klowna i oszczędzenie nam wywiadów z jego wszechstronnie inteligentną osobą.
Ostatnio zmieniony 2014-02-28, 16:56 przez Pudelek, łącznie zmieniany 1 raz.
Staliśmy nad przepaścią, ale zrobiliśmy wielki krok naprzód!
- Tatrzański urwis
Tu się z Tobą zgodzę.Pudelek pisze:Lewandowski się nie przełamie, bo on nie potrafi konstruować akcji - on musi dostać piłkę centralnie na nogę. W gwiazdorskim zespole to nie sztuka, w polskiej miernej reprezentacji owszem. I dlatego nie ma z niego zbyt dużego pożytku.
Nie porównuje ich bo nasi panczeniści są klasą dla samych siebie i kopacze im nie dorównują do pięt , napisałem tylko że mogliby wziąć z nic przykład.Pudelek pisze:I nie porównuj polskich rozkapryszonych kopaczy z panczenistami, bo to dla tych ostatnich obraza
Ciekawe jest to że nie tylko Żyła się nie zakwalifikował ale Kot , Ziobro i Murańka też nie. Coś jest na rzeczy.
Kamil też jakoś niie miał wybitnego skoku na miarę swych możliwości , może miał jakiś podmuch w plecy czy coś , nie wiem , zobaczymy podczas 2 serii.