Sprawy techniczne itp.
No coś się zepsuło, post niby był ale w temacie go nie wyświetlało, nie wiem czemu i przez to temat miał 2 strony, wchodząc na drugą, wyświetlało ten komunikat, że post nie istnieje. Myślałem, że może Tomek go sam usunął i coś się nie odświeżyło do końca, ale chyba nie, więc nie wiem o co chodziło z tym postem. Ja go wywaliłem cały z bazy, żeby ten temat się naprawił, bo inaczej się tego nie dało zrobić. Więc Tomek musiałby go jeszcze raz napisać.
Vision pisze:No coś się zepsuło, post niby był ale w temacie go nie wyświetlało, nie wiem czemu i przez to temat miał 2 strony, wchodząc na drugą, wyświetlało ten komunikat, że post nie istnieje. Myślałem, że może Tomek go sam usunął i coś się nie odświeżyło do końca, ale chyba nie, więc nie wiem o co chodziło z tym postem. Ja go wywaliłem cały z bazy, żeby ten temat się naprawił, bo inaczej się tego nie dało zrobić. Więc Tomek musiałby go jeszcze raz napisać.
Ale się jednak nie naprawiło, bo jest "nieprzeczytane".
napisałem ten post ponownie i znowu mi zablokowało cały temat
Temat ma 1 str to działa , 2 str nie działa...
Temat ma 1 str to działa , 2 str nie działa...
Ostatnio zmieniony 2014-03-26, 12:08 przez TNT'omek, łącznie zmieniany 1 raz.
in omnia paratus...