Wieści z gór
Re: Wieści z gór
Gdzieś czytałem,że dostało się ludziom w Pieninach.
Tatry trzeba zamknąć! Won z hołotą! 
Pytanie jak gość namierzy kogoś z FB, samo imię i nazwisko to za mało z profilu to za mało, trzeba będzie zgłaszać na policję, robić śledztwo, odpytywać wszystkich Janów Kowalskich itp. Diabeł tkwi w szczegółach.
Dziś byłem na krokusowej wycieczce na Mietłówce, spotkałem przez cały dzień ok 15 osób, z czego większość to byli spacerowicze z Butorowego Wierchu.
Pytanie jak gość namierzy kogoś z FB, samo imię i nazwisko to za mało z profilu to za mało, trzeba będzie zgłaszać na policję, robić śledztwo, odpytywać wszystkich Janów Kowalskich itp. Diabeł tkwi w szczegółach.
Dziś byłem na krokusowej wycieczce na Mietłówce, spotkałem przez cały dzień ok 15 osób, z czego większość to byli spacerowicze z Butorowego Wierchu.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Sebastian pisze:Tatry trzeba zamknąć!
Dopisały? Głowy Ci nie urwało?
Dopisały! Wiało rano dość mocno, ale do przeżycia, poza tym jestem przyzwyczajony. Potem wiatr zelżał, zrobiło cię cieplej i przyjemniej, prawie sielankowo.

mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Coldman pisze:"Nowy „strażnik internetu” w Tatrach
Coldman pisze:Na podstawie tych postów park może ustalić sprawców i nałożyć mandaty
Coldman pisze:W sumie bardzo dobry pomysł
Ja bym się tak nie cieszył. Niedługo zaczną karać za myślozbrodnię, też będziesz popierał?
włodarz pisze:Coldman pisze:"Nowy „strażnik internetu” w TatrachColdman pisze:Na podstawie tych postów park może ustalić sprawców i nałożyć mandatyColdman pisze:W sumie bardzo dobry pomysł
Ja bym się tak nie cieszył. Niedługo zaczną karać za myślozbrodnię, też będziesz popierał?
Tak, bo moich zły myśli i nieodpowiednich zdjęć nie publikuje na grupkach na facebooku xD
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Sebastian pisze:Tatry trzeba zamknąć! Won z hołotą!
Tak ogólnie piszesz czy masz kogoś konkretnego na myśli ?
P.s. Internetowy policjant ... Życzę powodzenia. Choć z drugiej strony wielu piszących "oferuje się" wręcz na tacy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu