Pewnie dlatego szlak już nie istnieje i teraz schodzi do browaru, o ile kojarzę.
Aaa wiele sie pozmieniało od czasów Krygowskiego w Beskidach. Zmiany szlaków, likwidacja, kilka nowych...
Potęga podświadomości
Re: Potęga podświadomości
Dobromił pisze:O co ci chodzi ? Moje pytanie jest skierowane do autorki relacji, Barbary. Znowu ci się wydaje, że wszystkie teksty na forum są do ciebie kierowane ?
Czasem spina i brak luzu się pojawia - jak np. w Małej Fatrze ostatnio przy konieczności szybkiego zejścia, ale ja i tak generalnie chodzę bez spiny i na luzie.
To się cieszę 
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Ja się zawsze stresuję w górach.
Brak raczków, dzikie zwierzęta, które są u siebie. Strażnicy i ratownicy. Politycy i uchodźcy. Duch Cepra. Jak żyć?
Brak raczków, dzikie zwierzęta, które są u siebie. Strażnicy i ratownicy. Politycy i uchodźcy. Duch Cepra. Jak żyć?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
sokół pisze:Pewnie dlatego szlak już nie istnieje i teraz schodzi do browaru, o ile kojarzę.
Tak. Schodzi do Wieprza ( można też zejść mitycznym pozaszlakiem z grzebieniem skałek ), mostem przekracza Sołę, idzie pod torami, potem wzdłuż budynku browaru ( w miejscu dawnego boiska Górala ) i kończy się tuz obok wejścia do Muzeum Browaru.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :