Było ją widać z kajaka? My sobie wędrowaliśmy na nogach wzdłuż Bugu, a do kajakarzy machaliśmy z punktu widokowego na skarpie
Podlaskie obrazki
Re: Podlaskie obrazki
Mielnik to wspaniała miejscówka. W pobliżu byliśmy 2 tygodnie temu. Na huśtawce bujało sie po kolei 13 osób- dała radę
A kawałeczek dalej taka brzózka

Było ją widać z kajaka? My sobie wędrowaliśmy na nogach wzdłuż Bugu, a do kajakarzy machaliśmy z punktu widokowego na skarpie

Podróżnik widzi to, co widzi. Turysta widzi to, co przyszedł zobaczyć. (Gilbert Keith Chesterton).
Bardzo mi się podoba ten Bug, jego brzegi, starorzecza i skarpy. Roślinność też obrodziła na wiosnę, raj dla "kwiatkologa". Polska jest piękna.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Lidka pisze:Mielnik to wspaniała miejscówka. W pobliżu byliśmy 2 tygodnie temu. Na huśtawce bujało sie po kolei 13 osób- dała radęA kawałeczek dalej taka brzózka
Nie kojarzę. Nie wiem zresztą, kiedy się tak pochyliła i czy już w takim stanie była, gdy płynęliśmy.
Huśtawka faktycznie ta sama?
Sebastian pisze:Bardzo mi się podoba ten Bug, jego brzegi, starorzecza i skarpy. Roślinność też obrodziła na wiosnę, raj dla "kwiatkologa". Polska jest piękna.
Wzdłuż Bugu jest szlak - można powędrować, na pewno trafi się na fajne miejscówki. Są też różne szlaki rowerowe powiązane z Bugiem, więc jest tu co robić.
Tak, w Polsce jest wiele pięknych miejsc, nie tylko w górach, więc mam teraz małą odskocznię od górskich klimatów. Te podlaskie też są niesamowite. Dużo tu różnych "końców świata" - takie zadupia, zupełnie niespotykane na południu.