Z tego co kojarzę od 5 rano do północy jechałem.Pudelek pisze:Wyjechałeś o 3 w nocy?
Nie mam samolotuPudelek pisze:gdybym miał jechać do Albanii w 2 dni to też wolałbym lecieć samolotem
Z tego co kojarzę od 5 rano do północy jechałem.Pudelek pisze:Wyjechałeś o 3 w nocy?
Nie mam samolotuPudelek pisze:gdybym miał jechać do Albanii w 2 dni to też wolałbym lecieć samolotem
sprocket73 pisze:Z tego co kojarzę od 5 rano do północy jechałem.Pudelek pisze:Wyjechałeś o 3 w nocy?
Ot co noc inne łóżko
po drugie nie znam Europy więc przy okazji zza okna auta ją choćby oglądam.
5dni to dla mnie katorga
Codziennie ten sam materac!
_laynn pisze: Ot co noc inne łóżko, czyli śpię coraz gorzej...
sprocket73 pisze:Akceptujmy się wzajemnie, a będziemy piękną uśmiechniętą rodziną.
Proponuję kompromis. Na następny urlop ja Laynn pojedziemy o 1 dzień dłużej, ale za to Buba i Pudel postarają się o jeden dzień szybciej
Sebastian pisze:Laynn, wyluzuj. Buba i Pudelek mają zupełnie inne koncepcje urlopu. Ani ty ich nie przekonasz, ani oni ciebie.
sprocket73 pisze:Chodzi o to, żeby na forum była różnorodność. Akceptujmy się wzajemnie, a będziemy piękną uśmiechniętą rodziną.
Proponuję kompromis. Na następny urlop ja Laynn pojedziemy o 1 dzień dłużej, ale za to Buba i Pudel postarają się o jeden dzień szybciej
_laynn pisze:Buba ja nie piszę do Ciebie. Bo wiem, jak Ty podróżujesz i nie zamierzam Ciebie do czegoś przekonywać, ale powstała dyskusja, więc pokazuje, że każdy ma swoje preferencie.
.
Pudelek pisze:w sensie mamy adoptować Tobiego? Nie wiem co moje psy na to...
Nie zapomnę tego, jak wracaliśmy w stronę Biszkeku nocą, przy wielkim ruchu i wyprzedzaniu na trzeciego (Kirgizi mają fantazję...). Nigdy więcej...
Wypożyczenie samochodu ma sens, jeśli chce się zaoszczędzić czas. Tylko często z tym związany jest stres, bo zawsze jednak to nie Twoje auto, a jeśli coś się stanie, bywają problemy
No ale auto ułatwia wiele, o czym nawet buba się przekonuje
Wiolcia pisze:No ale auto ułatwia wiele, o czym nawet buba się przekonuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 52 gości