Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Chyba jeszcze nie. Dziś też obserwowałem lasy liściaste, "kolorki" symboliczne, dużo zieleni. Aż dziw po takim ciepłym i suchym wrześniu.
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
-
październik
MLECZ
KIRKUT PIOTRKÓW
U mnie jesień dopiero się rozpoczyna, ale testowałem sobie HDR i Bracketing z marnym skutkiem xD
Coś tam jednak na krótkim spacerze wyszło. Mam na czym eksperymentować.
Coś tam jednak na krótkim spacerze wyszło. Mam na czym eksperymentować.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach
Na ostatnim zdjęciu ta winieta jest celowa, czy jakoś tak samo wyszło ?
Na ostatniej wycieczce z Sebą też zrobiłem kilka zdjęć w Bracketingu, nie jest to takie proste 😅 a jaki przeskok ekspozycji nastawiasz ?
Na ostatniej wycieczce z Sebą też zrobiłem kilka zdjęć w Bracketingu, nie jest to takie proste 😅 a jaki przeskok ekspozycji nastawiasz ?
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Na ostatnim zdjęciu ta winieta jest celowa, czy jakoś tak samo wyszło ?
Celowa
+2ev jeśli dobrze kojarzę i 5 zdjęć.
Najlepiej to ręcznie wyliczyć i zrobić, ale to potrzebny wtedy statyw.
Świat gór! Aby go nazwać swoim, trzeba zainwestować znacznie więcej niż krótkotrwałą radość oczu. I może dlatego właśnie człowiek naprawdę kochający góry chce znosić trudy, wyrzeczenia i niebezpieczeństwa na ich skalnych szlakach