Coldman pisze:Łazienka i prysznic lepsze niż w domu.
no ba, w domu mało kto ma dwie umywalki
Coldman pisze:buba pisze:Coldman pisze:są zdjęcia na FB
To jeszcze mi powiedz jak cie znalezc!
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1926074140
Te zdjęcia to bardzo średnie, pogody nie ma i czasu też xD
Adrian pisze:Zmęczenie coraz większe ...
Tutaj do relacji nie będziesz żadnych zdjęć wrzucał ?
Adrian pisze:Wkroczyłeś w tereny mi nieznane, fajnie tak wchodzić w coś pierwszy raz i to wiele razy podczas jednej długiej wycieczki
Coldman pisze:Adrian pisze:Wkroczyłeś w tereny mi nieznane, fajnie tak wchodzić w coś pierwszy raz i to wiele razy podczas jednej długiej wycieczki
Coś leniwy jesteś, Sudety BLE, Beskid Sądecki również BLE
Jeździć się nie chce 😂
Coldman pisze:GSB Dzień 9 255.3km +26.3km
Schronisko Cyrla - Stacja GOPR w Krynicy-Zdroju
Pospałem sobie dłużej, ale to był średni pomysł patrząc na dalsze okoliczności Początek spoko, dobra widoczność, ciepło, ale grzmoty zbliżały się nieubłaganie. Znalazłem się w chmurze, a zaraz potem w centrum burzy. Chwila moment cały mokry, zabrakło mi niecałych 2km do Schroniska na Hali Łabowskiej. Nie miałem w co się za bardzo przebrać, bo wszystko poprane mokre, więc się suszyłem po drodze. Tutaj się trochę ciągła droga aż do Jaworzyny Krynickiej. Z racji budowy trzeba było nadrobić szlaku, trochę turystów kolejką wjechało, dosyć dobrze jest to zagospodarowane. Udało mi się stąd zobaczyć Bieszczady 😅
Na zejściu widać, że mało kto tu pieszo wchodzi, wąsko i zarośnięte pokrzywami. W dodatku znów zaczęła się ulewa , ale udało się przeczekać. Deszcz padał i słońce świeciło, potrwało to z 30 minut, potem chwila przerwy i znowu zaczęło lać. Miałem czas więc się chowałem gdzie się dało. Końcówka asfaltem do Stacji GOPR w Krynicy-Zdroju. Nocleg tu za 25 zł.
Jutro zapowiada się luźny dzień.
Na noclegu spotkałem ziomków, którzy idą w przeciwnym kierunku
laynn pisze:Udało mi się stąd zobaczyć Bieszczady
Wino? Bo gór to na pewno nie. Choć przy dobrej pogodzie można bo to tylko 90km do najbliższych szczytów.
Teraz się zacznie zabawa...przed Tobą Beskid Błotny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 128 gości