Co ostatnio sfotografowaliśmy...
No kurde to pech wielki - ale Sprocket, że Tobie siadło
Koło 10:30 byłem na szczycie i wtedy ta mgła siedziała. W sumie żaden ból bo X razy tam byłem, ale wczoraj liczyłem na widoki do filmiku i klapa....
@Dobromił - pamiętam, jak by mógł zapomnieć. Hałas był przy tym ogromny.
@Sokół - z ICMu korzystam zazwyczaj, bo lubi się sprawdzać, choć akurat nie wczoraj. Ale ta mgła to lokalna zajawka, więc pewno takich drobiazgów nawet nie przewidują
@Iza, Adrian - miała mgła swoją moc, nie powiem, tyle że filmować chciałem widoczki. Ale i mgłe nakręciłem, więc może co z tego będzie
Koło 10:30 byłem na szczycie i wtedy ta mgła siedziała. W sumie żaden ból bo X razy tam byłem, ale wczoraj liczyłem na widoki do filmiku i klapa....
@Dobromił - pamiętam, jak by mógł zapomnieć. Hałas był przy tym ogromny.
@Sokół - z ICMu korzystam zazwyczaj, bo lubi się sprawdzać, choć akurat nie wczoraj. Ale ta mgła to lokalna zajawka, więc pewno takich drobiazgów nawet nie przewidują
@Iza, Adrian - miała mgła swoją moc, nie powiem, tyle że filmować chciałem widoczki. Ale i mgłe nakręciłem, więc może co z tego będzie
Adrian pisze:Dla czego zwierzątka się nie uśmiechają?
Ten z czterema rogami jest uśmiechnięty.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Adrian pisze:Ale patrzy jakoś z byka, powiedziałeś mu coś niemiłego?
Powiedział, że jest z TWA
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Dwa przyjemne dni na Jurze mi się trafiły. Ze 4 jaskinie obchodzone, ciężki wieczór i krajobrazowy poranek
Ostatnio zmieniony 2023-02-17, 21:51 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
Adrian pisze:Ciasno, mokro, brudno ...
Pewnie fajnie, ale ja bym nie wszedł
Ciasno, mokro, powiadasz?
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/