Szlakiem trzech siwych ch.jów
Dobrze wiedzieć, że stawia się spację przed znakami interpunkcyjnymi jak kropka, przecinek, pytajnik lub wykrzyknik.
I kto ma lepsze poczucie humoru? Udzielałeś się na TKB?
I kto ma lepsze poczucie humoru? Udzielałeś się na TKB?
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Ale chyba zniżki dalej tam ma ?
Ja wczoraj zwiedzałem w cudnej pogodzie Kraków, w tym Tyniec i Archeologiczne. Powrót był ciekawy.
Ja wczoraj zwiedzałem w cudnej pogodzie Kraków, w tym Tyniec i Archeologiczne. Powrót był ciekawy.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dobromił pisze:A może by przejść Doliną Bobrowiecką
Widzę, że tęsknisz za dżunglą. Zabierz wodery.
Ostatnio zmieniony 2021-08-06, 10:11 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Wracałeś pontonem?
Bus się przerobił na "Pana Samochodzika".
Prezes pisze:Widzę, że tęsknisz za dżunglą. Zabierz wodery.
I strzelbę na zmutowane bobry.
Bajeranckie ujęcia Sebastianie. Gdybym umiał takie foty robić, to bym sobie robił kalendarz ścienny z każdej wycieczki
Jest też element z "rusałką" na tle gór . I tak mnie naszło, że obecne czasy są dla męskich oczu zdecydowanie łaskawsze. Kiedyś kobiety łaziły w sztruksach, cwitrach i flanelach. A teraz? Elegancko dopasowane, podkreślające kształty ciuszki, że aż miło popatrzeć. Nawet jak by jeb...ło żabami, a mgła przesłaniała góry to jest co pooglądać
Jest też element z "rusałką" na tle gór . I tak mnie naszło, że obecne czasy są dla męskich oczu zdecydowanie łaskawsze. Kiedyś kobiety łaziły w sztruksach, cwitrach i flanelach. A teraz? Elegancko dopasowane, podkreślające kształty ciuszki, że aż miło popatrzeć. Nawet jak by jeb...ło żabami, a mgła przesłaniała góry to jest co pooglądać
Piotrek pisze:Jest też element z "rusałką" na tle gór . I tak mnie naszło, że obecne czasy są dla męskich oczu zdecydowanie łaskawsze. Kiedyś kobiety łaziły w sztruksach, cwitrach i flanelach. A teraz? Elegancko dopasowane, podkreślające kształty ciuszki, że aż miło popatrzeć. Nawet jak by jeb...ło żabami, a mgła przesłaniała góry to jest co pooglądać
I to jest męska odpowiedź, a nie że "kiedyś to było". Tak, kiedyś tak było:
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/
Piotrek pisze: Nawet jak by jeb...ło żabami, a mgła przesłaniała góry to jest co pooglądać
Dopiero wtedy jest co pooglądać Dobrze przylegające ubrania po deszczu
To by się wpisywało w nowy model turystyki męskiej. kto wie, moze kiedyś i w tym zakresie powstanie jakaś Korona
O to, to, dokładnie. Trzeba umieć docenić i wykorzystać wybrane elementy rozwoju przemysłu tekstylnego i postępu obyczajowego
Sebastian pisze: a nie że "kiedyś to było".
[url=https://lh3.googleusercontent.com/6QcL5knCFoA-
O to, to, dokładnie. Trzeba umieć docenić i wykorzystać wybrane elementy rozwoju przemysłu tekstylnego i postępu obyczajowego
Piotrek pisze:Trzeba umieć docenić i wykorzystać wybrane elementy rozwoju przemysłu tekstylnego i postępu obyczajowego
Pełno tego ostatnio na Tatromaniakach na FB. Przykład pierwszy z brzegu, nie musiałem długo szukać:
mój blog: http://sebastianslota.blogspot.com/