Się dzieje
- sprocket73
- Kontakt:
Dzisiaj miała się otworzyć rejestracja dla mojego rocznika.
Wszedłem na stronę, wybrałem moje miasto i pfizera. Zaproponowało najbliższy czwartek (za 5 dni).
Parę miesięcy temu miałem wątpliwości co do szczepień. Na dzień dzisiejszy uważam, że trzeba to zrobić, bo choroba jest realnym zagrożeniem życia, większym niż szczepionka.
Wszedłem na stronę, wybrałem moje miasto i pfizera. Zaproponowało najbliższy czwartek (za 5 dni).
Parę miesięcy temu miałem wątpliwości co do szczepień. Na dzień dzisiejszy uważam, że trzeba to zrobić, bo choroba jest realnym zagrożeniem życia, większym niż szczepionka.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
Wczoraj miałem pierwsze szczepienie. Drugi termin 28 maja.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- sprocket73
- Kontakt:
Dobrze - pfizer. Igłę miałem o 10.50. Wieczorem miałem akceptowalny ból lewego barku. Obecnie nawet tego nie mam.
A pierwszy termin miałem na 15 maja w Jaworznie
A pierwszy termin miałem na 15 maja w Jaworznie
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 09:45 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
- sprocket73
- Kontakt:
hmm... ja terminów w Żywcu nie sprawdzałem
p.s.
czyli można już zrobić 15-maja wyrypę?
p.s.
czyli można już zrobić 15-maja wyrypę?
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 09:44 przez sprocket73, łącznie zmieniany 1 raz.
SPROCKET
Przychodnia jest o 2 minuty od mego domu
P.s. Można !
P.s. Można !
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 09:46 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Dajcie znać chłopaki, jakby Wam trzecia ręka wyrosła albo np. antena satelitarna
I nie martwcie się na zapas - to mogą być przydatne części ciała
PS
Podobno w kołach zbliżonych do sceptyków funkcjonuje określenie „śmiercionka”. Padłem
I nie martwcie się na zapas - to mogą być przydatne części ciała
PS
Podobno w kołach zbliżonych do sceptyków funkcjonuje określenie „śmiercionka”. Padłem
Ostatnio zmieniony 2021-04-24, 10:01 przez Prezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Wypada się cieszyć, bo negatywnych skutków ubocznych (w sensie gorszych) być już nie może, np. nie piję piwa i gorzały.
Przegapiłem termin. Przepadło, zmarnowałem życie... https://www.youtube.com/watch?v=1ixLnxDYthY
Przegapiłem termin. Przepadło, zmarnowałem życie... https://www.youtube.com/watch?v=1ixLnxDYthY
sprocket73 pisze:Dzisiaj miała się otworzyć rejestracja dla mojego rocznika.
Wszedłem na stronę, wybrałem moje miasto i pfizera.
A mógłbyś zrobić zrzut ekranu gdzie to konkretnie na stronie się rejestruje?
Bo przyznam, że że troche mam chaos w głowie jak wchodzę na https://www.gov.pl/web/szczepimysie/rejestracja a tam ciągle napis "Masz 60 lat i więcej? Rejestracja dla Twojej grupy wiekowej trwa!". Więc już nie wiem gdzie to ma być, a w poniedziałek mój rocznik wpada.
Będę dźwięczny
A dzwoniłem ostatnio na infolinie podpytać, czy rejestrować się u nich, przez formularz na stronie czy może w swojej przychodni. I czy na wszelki wypadek można wszędzie albo gdzie najlepiej, najpewniej. Gość w zasadzie pokrętnie mi odpowiedział i uje się dowiedziałem. Natomiast na to samo pytanie w przychodni babka od razu mnie zapisała (choć jeszcze nie ma mojego rocznika).
Ale w poniedziałek i tak spróbuję się zarejestrować przez infolinie, ewentualnie formularz.
Ale w poniedziałek i tak spróbuję się zarejestrować przez infolinie, ewentualnie formularz.