Fajnie było. I różnorodnie: http://www.kuzniapodrozy.pl/biegowki-w- ... i-okolice/
A jakby włodarz opisał mi panoramki, to byłabym bardzo wdzięczna.
włodarz pisze:Pamiętając Twoje poprzednie wizyty w Sudetach to w Bialskich powinien padać śnieg przez cały weekendA tymczasem piękna zima, szczególnie ten drugi dzień, pięknie to wyszło na zdjęciach.
(opisy trochę później zrobię, OK?)
włodarz pisze:Wiolcia pisze:A żeś wykrakał!
Miałem nadzieję, że już odczarowałaś
Piotrek pisze:Bardzo malownicza i widokowa ta część z Magistralą.
Tak z ciekawości - jak się sunie na nartach to zdjęcia wygodniej się chyba robi niż na rowerze, dobrze myślę?
opawski1 pisze:Mi się Bialskie podobają bardziej latem, może są troszkę czasem monotonne bo bardzo zalesione, ale moim zdaniem mają swój urok. Jest też parę miejsc widokowych np. wieża widokowa na Czernicy z piękną panoramą czy Rudawiec z widokiem w kierunku zachodnim. Zimą też tam bywałem, ale mi kojarzą się z zapadaniem w śniegu, ciężką wędrówką i gonieniem przez narciarzy na biegówkach (bo na nartach nie jeżdżę). Tak więc zimą raczej się tam już nie wybiorę, ale latem jeszcze nie jeden raz
A co z konsumpcją? W środku nie ma szans, za to po drugiej stronie ustawiono wielki biały namiot – pawilon, gdzie można w spokoju się posilić. Da się? Da!
Wiolcia pisze:Latem to chyba świetne góry na rower?
buba pisze:
A co z konsumpcją? W środku nie ma szans, za to po drugiej stronie ustawiono wielki biały namiot – pawilon, gdzie można w spokoju się posilić. Da się? Da!
Ponoc na Ukrainie to wszedzie tak dziala. Znajomi opowiadali, ci ktorzy byli zimą jak im zrobili kwarantanne na czas swiateczny. Kazali zamknac knajpy - to ok, nikt nie je w knajpie, a przed kazda knajpa ogrzewany namiot ze stolikami. Wszystko sie da - tylko trzeba chęci..
buba pisze:Co jestesmy w Bialskich i kogo bysmy nie spotkali na szlaku - to nam polecaja ta chate w Czechach! Ze tam ponoc taaaaakie pyszne jedzenie, najpyszniejsze na calym swiecie. I jakos jeszcze zesmy tam nie zawedrowali tego sprawdzic Moze w tym roku sie uda, bo pewnie w Bialskie wrocimy. Bardzo lubie te gorki, a zwlaszcza spanko w wiacie nad Bielicami.
Wiolcia pisze:Latem to chyba świetne góry na rower?
Chyba nie bardzo... Jest pod gorke!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości