Się dzieje
laynn pisze:To fakt. Ale jestem dobrej myśli. Przecież nasz wspaniały rząd zapowiada, że w maju już nie będzie wirusa
A szeregowy poseł i jego sztafety ochronne już teraz się go nie boją.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
laynn pisze:Przecież nasz wspaniały rząd zapowiada, że w maju już nie będzie wirusa
Jak oni mają choc odrobine instynktu samozachowawczego - to w maju wirus powinien zniknac. Bo jak przedlużą te wszystkie represje o kolejny miesiac - to istnieje spore prawdopodobienstwo ze skoncza z widłami w dupie.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
Vision pisze:buba pisze:Teraz nikt nas nie rozpozna!
A nie myślałaś o takiej?
[url=https://images91.fotosik.pl/347/a4185678cfb16f1d.jpg]Obrazek[/URL]
Zarabista na wycieczke! Zaden jebany pies nie podskoczy!
Tylko sie obawiam, ze tak jak w tym opisie - ze bym sie stala ofiara przemocy domowej
Ostatnio zmieniony 2020-04-12, 22:48 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Pudelek pisze:można by na środku drogi grillować.
To my byla fota! Grillik, albo namiot na srodku! Pudel jak mogles zmarnowac taka okazje na swoja najlepsza fote w zyciu!
Pudelek pisze:Byłem na moście i w samochodzie, więc zejście w dół mogłoby być problematyczne
Czego sie nie robi dla klimatu! Kocyk, browar w rece... ech....
Pudelek pisze:Szczerze pisząc to wolałem się jak najszybciej stamtąd zmyć póki nie zjawi się żaden radiowóz Tyle stresów ma teraz człowiek
No to jest sama prawda... Mysmy wczoraj nurkowali w kolczaste krzaki i siedzieli w nich chyba 15 minut jak nam dron zaczal nad glowami latac. Tylko kabak mial ubaw - zabawa w podchody zawsze sie cieszyla uznaniem wsrod przedszkolakow. A to sie okazalo ze jakas parka probuje sobie rozbierane selfi na łonie przyrody zrobic! Normalnie myslalam ze ich udusze!
Ostatnio zmieniony 2020-04-13, 16:04 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.