Nie ważne gdzie... ważne z kim :)
- sprocket73
- Kontakt:
laynn pisze:Halo Policja, bo na forum jest jeden obywatel co za nic ma kwarantannę
Jakbyś gdzieś wyszedł, to zobaczyłbyś, że jest takich więcej
Nie wnikam, czy ludzie wychodzą tylko w gronie rodziny mieszkającej w jednym mieszkaniu, czy spotykają się ze znajomymi. Każdy niech postępuje wg własnego rozumu.
Ja osobiście uważam, że 10 takich spacerów jest bardziej bezpiecznych niż 1 wyjście do sklepu. A biorąc pod uwagę, że siedząc cały czas w domu, tak naprawdę szkodzimy zdrowiu, to nie mam wątpliwości, że słusznie robię.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
U nas tez kwitna te biale krzaki! Zastanawiam sie co to jest? Tanina? Czeremcha? Czy cos jeszcze innego?
hehe, jakbym widziala nasze planowania! Tylko tych stron swiata cos zaczyna byc malo, aby sie nie powtarzac!
sprocket73 pisze:2 tyg. temu poszliśmy na wschód, w ostatni weekend na północ, wczoraj na południe, więc dzisiaj wypadło na zachód.
hehe, jakbym widziala nasze planowania! Tylko tych stron swiata cos zaczyna byc malo, aby sie nie powtarzac!
Ostatnio zmieniony 2020-04-13, 13:00 przez buba, łącznie zmieniany 2 razy.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..