Się dzieje
Się dzieje
Już byłem w aucie, już wyjeżdżałem i ... odwołali. Wirus.
A taka mi się fajna, trzy dniowa konferencja pod Toruniem zapowiadała...
A taka mi się fajna, trzy dniowa konferencja pod Toruniem zapowiadała...
Ja wybrałbym się w góry, tylko skąd wziąć paszkwile?
Ukochani też ugrzęźli w alkowie. - ileż można? To już miesiąc.
Fedrowników-szkodników też trza zamknąć.sokół pisze:Szkoły też zamknęli
Ukochani też ugrzęźli w alkowie. - ileż można? To już miesiąc.
Ostatnio zmieniony 2020-03-11, 13:56 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Jesteś zadowolony z obsługi? Bo nie wiem, czy udać się na pocztę?Mirek pisze:panienka na poczcie w chirurgicznych rękawiczkach obsługiwała.
Ostatnio zmieniony 2020-03-11, 15:30 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Jak Ci się udało połamać wycieraczki w aucie (gumowe czy dywanikowe)? Może to były robocze onuce...
Może na zewnątrz auta wycieraczki szyb lub reflektorów? Złamałeś sobie pióro? To se nie polatasz ani nie pohasasz w a.
Może na zewnątrz auta wycieraczki szyb lub reflektorów? Złamałeś sobie pióro? To se nie polatasz ani nie pohasasz w a.
Ramię z tylniej wycieraczki połamałem, te zatrzaski.... No cóż... ale już nowe kupiłem, 12 zł. Jakoś odcierpię, chociaż to byłoby kartofli z cebulą na tydzień...
Kupiłbym nowe auto, ale po co, jak i tak nie lubię jeździć...
Kupiłbym nowe auto, ale po co, jak i tak nie lubię jeździć...
Ostatnio zmieniony 2020-03-11, 16:40 przez sokół, łącznie zmieniany 1 raz.
Co ma wspólnego nowe auto z fobią jazdy w a?sokół pisze:Kupiłbym nowe auto, ale po co, jak i tak nie lubię jeździć...
Przed zakupem auta naucz się parkować. Jeździć to każdy może.
Auto się prowadzi, ale nie lubisz jeździć jako pasażer, to tym bardziej po co Ci auto.
Czasem namiastka alkowy bywa w aucie, ale jak i tak nie lubisz jeździć, to po co Ci w ogóle auto...
Czasem namiastka alkowy bywa w aucie, ale jak i tak nie lubisz jeździć, to po co Ci w ogóle auto...
Ostatnio zmieniony 2020-03-11, 19:14 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.