marekw pisze:A mnie o mało nie porwało
Ale widoczność była mega, ktoś z lepszym aparatem miałby nieźle foty. Nawet Pradziada było widać.
sokół pisze:Ja tam uważam, że masz bardzo dobre zdjęcia z tej Babiej i całkiem dobry aparat. A co do Pradziada z Babiej, to już naprawdę trzeba mieć sporo szczęścia, żeby zobaczyć go stamtąd... A daj no jeszcze jakieś zdjęcia, bo naprawdę bardzo fajne kolory masz. I ciężko sie czegoś doczepić.
Az dziwne, ze nie dałeś ze 30 zdjęć i krótkiej relacji, z takimi fotami...
Wiolcia pisze:Adrian, drugie zdjęcie z Babiej super! A kiedy byliście: dokładnie w Nowy Rok czy wczoraj?
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Adrian, drugie zdjęcie z Babiej super! A kiedy byliście: dokładnie w Nowy Rok czy wczoraj?
Najpierw coś psioczyłem pod nosem bo facet nie chciał sobie iść, a później uznałem że się przyda
Byliśmy wczoraj. Szlak wyslizgany, przydały by się raczki, o wiele lepiej się sprawdzały niż raki.
Wiolcia pisze:Adrian pisze:Teraz już trochę marudzę, ale zapowiadali lepszą
No jak?? Co prawda od rana nie było idealnego słońca, jak miało być (przyszło później), ale widoczność pierwsza klasa!
Ej, ej, marudo! Co Ci nie pasowało?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości