Prezes pisze:Myślę, że się stanowczo przeceniasz.
Myśle, że nie cytując łączne z ,,emotką"
która jest na końcu zacytowanego przez Ciebie fragmentu, umyślnie zmieniłeś sens tego cytatu.
A emotka ,,mówi" że to był żart z usuwaniem
Prezesa.
Prezes pisze:Jesteś niekonsekwentny. Prawo łamie się tak samo w rezerwacie, jak i na Lodowym na lewo.
Dlaczego niekonsekwentny ? Stwierdzam, że na podstawie słowa pisanego tej relacji, nie widzę podstaw, żeby stwierdzić, że wycieczka była ,,lewa"
Ta sama trasa np. z przewodnikiem już łamaniem prawa nie jest. Czy wycieczka była z przewodnikiem czy bez, tego nie wiadomo. Zakładam domniemanie niewinności.
A w rezerwacie ścisłym nawet z przewodnikiem złamaniem prawa jest. Co nie zmienia faktu, że bez większego trudu, można znaleźć przewodnika który zaprowadzi w rezerwat ścisły.
Prezes pisze:A ja jestem pewien, że nowo powołane służby prędzej będą pilnowały Gerlacha, Łomnicy i Lodowego, niż trudno dostępnych rezerwatów. I nie pytaj mnie, skąd wiem.
To prawda, chodzi o rejony ,,Horskich Vodców".
,,Ganianie" pojedyńczego turysty w rezerwacie ścisłym jest ,,niewarte świeczki" gdy wiadomo, że m. in. na miejsca które wymieniłeś, łatwo znaleźć ,,pacjentów".