Sport
Nie marnowaliśmy czasu na sport lub kabarety w tv - spędziliśmy miło czas na swawole w alkowie. Uczcie się.
Ostatnio zmieniony 2018-10-15, 11:25 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Telewizja powinna żądać jeszcze za każdy mecz pogana za PPV. I tak byłbyś pogana do przodu w niedzielę.sokół pisze:Obejrzałem oba mecze kopaczy i stwierdzam, że zmarnowałem łącznie cztery godziny życia.
Tyle wydarzeń światowych ostatnio mnie omija, bo skupiam się na przyziemnych kontaktach międzyludzkich.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
laynn pisze:Ja gdyby nie to, że muszę nosić w pracy koszulkę
Tzn. musicie w pracy mecze Polski reklamować, czy źle zrozumiałem?
Tak swoją drogą na prawdę trzeba mieć fantazję, żeby gościa co w poprzednim meczu strzela bramkę i na co dzień właśnie w lidze włoskiej ładuje Włochom bramek co nie miara, nie wystawić do składu na mecz z Włochami.
laynn, wiesz czego Ci jeszcze brakuje do szczęścia? Weź kredyt...
Mam wolność wyboru - prezentuję to, co lubię. Jestem ludzki pan, który pija zwykłe herbatki.
Sponsoring kojarzy mi się z prostytucją. Piotrze, ja robię to za free (chodzi o herbatę).
Gdyby ktoś chciał mnie raczyć napojem, to już zna moje oczekiwania. Czekam na zaproszenia.
Mam wolność wyboru - prezentuję to, co lubię. Jestem ludzki pan, który pija zwykłe herbatki.
Sponsoring kojarzy mi się z prostytucją. Piotrze, ja robię to za free (chodzi o herbatę).
Gdyby ktoś chciał mnie raczyć napojem, to już zna moje oczekiwania. Czekam na zaproszenia.
Kubica wraca do F1. Podpisał kontrakt z Williamsem - obecnie najsłabszym zespołem w formule, ale zawsze ...
Jeśli w przyszłym sezonie rzeczywiście będzie rywalizował na torze będzie go można traktować jak feniksa powstającego z popiołów. Po jego wypadku nawet najwięksi optymiści nie liczyli na powrót Kubicy do stawki. Może znów będzie warto zerknąć na któryś z wyścigów.
Jeśli w przyszłym sezonie rzeczywiście będzie rywalizował na torze będzie go można traktować jak feniksa powstającego z popiołów. Po jego wypadku nawet najwięksi optymiści nie liczyli na powrót Kubicy do stawki. Może znów będzie warto zerknąć na któryś z wyścigów.