Myślę, że szybko złapiesz, jak wrzucać, jak pisać, najgorzej się przemóc i zacząć.
O wschodzie słońca
sokół pisze:No... debiut lepszy ostatnio to zaliczył chyba tylko Seba. A w sumie to dawno temu było.
Myślę, że szybko złapiesz, jak wrzucać, jak pisać, najgorzej się przemóc i zacząć.
😆😀 Ponoć ważne jak się kończy 😃
Ale tak na serio, mnie kręci bardziej fotografia, obrazem opowiadam co dla mnie ważne, ciekawe.
-
laynn
No debiucik fajny. Ale Zunia proszę Cię. Zaklinam na wszystkie świętości!!! Nie zaglądaj do tego wątku!!!
Witamy w Klubie!!!
Witamy w Klubie!!!
Ostatnio zmieniony 2018-11-19, 22:35 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
Zunia pisze:.Majka pisze:Fotki robią wrażenie. Pięknie. I powitać nową forumowiczkę
O Kobitka ☺️ Miło mi koleżanko 🙂
Nie jest tak źle, choć rzeczywiście chłopy dominują na tym forum. Kilka dziewczyn tu jest.A chłopy jak to chłopy, czasem wybrzydzają, czasem się sprzeczają, czasem nie wiadomo, o co im chodzi, czasem i przekleństwo jakie rzucą, ale idzie się przyzwyczaić
"Wokół góry, góry i góry
I całe moje życie w górach..."
I całe moje życie w górach..."
piękne zdjęcia! Gratuluję i marzę, żeby takie wykonać. Trzeba mieć szczęście, żeby trafić takie warunki, mi ostatnio coś rzadko się zdarza
Trzeba mieć również lustrzankę, ja jej jeszcze nie posiadam, ale już wkrótce..
MOJA STRONA O GÓRACH OPAWSKICH: http://www.goryopawskie.eu/