Sport
Żonie zaiwaniłem. Jest ok
Parę lat temu obok stadionu były boiska i o ile nie ćwiczył zespół to można było pograć. Potem zrobili nowe boisko treningowe i już tak fajnie nie było.
Nawet jakiś dziennikarz pisał w jakimś artykule, że to przynajmniej nazwa Stadion Ludowy ma dokładne znaczenie.
Ale jak pisałem, w planach jest nowy stadion. Będę miał do niego 30minut spacerem.
Parę lat temu obok stadionu były boiska i o ile nie ćwiczył zespół to można było pograć. Potem zrobili nowe boisko treningowe i już tak fajnie nie było.
Nawet jakiś dziennikarz pisał w jakimś artykule, że to przynajmniej nazwa Stadion Ludowy ma dokładne znaczenie.
Ale jak pisałem, w planach jest nowy stadion. Będę miał do niego 30minut spacerem.
Ostatnio zmieniony 2018-05-28, 12:56 przez laynn, łącznie zmieniany 1 raz.
To jest nawet bardziej kompromitujące niż administracyjny bałagan przy meczu z Celticiem.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu