Co ostatnio sfotografowaliśmy...
-
Zima...chyba była ....Była w sobotę powyzej 1000mnpm.Do południa bajka-potem "zjazd" pogody.
"Szczały" z Wielkiej i Małej Raczy...
Jak startowaliśmy było -14*C,po południu -3*C.
"Szczały" z Wielkiej i Małej Raczy...
Jak startowaliśmy było -14*C,po południu -3*C.
Ostatnio zmieniony 2016-01-25, 17:32 przez DługiMarek, łącznie zmieniany 2 razy.
-
-
Vision pisze:
PS: Pudelek, a co z tym postem neski jest nie tak?
Też dostałem zgłoszenie ale nie od Pudelka. Pewnie jakieś spięcie na drutach
Ostatnio zmieniony 2016-01-25, 20:56 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision pisze:PS: Pudelek, a co z tym postem neski jest nie tak?
grubą chwilę się zastanawiałem o co chodzi... pomijając nieprawdę, bo wczoraj padał deszcz, a nie śnieg, to najprawdopodobniej chciałem albo zacytować albo coś kliknąć innego i wyszła Neska. I słusznie, napiętnujmy ją!!
PS>ale teraz przynajmniej widać, że jeśli ktoś zgłasza jakiś post, to administrator wie kto. Czyli nikt nie będzie zgłaszał, bo zaraz się wyda, jak tutaj z Neską
Vlado pisze:Pozbyłaś się hodowli, nie byłaś ciekawa co będzie dalej?
no glupio sie zachowalam- moglam wystawic na klatke albo do piwnicy i dalej prowadzic obserwacje..
w domu nie chcialam trzymac z obawy ze mi zje tez reszte zgromadzonego zarcia bo to sie mowi ze apetyt rosnie w miare jedzenia- moze kropidlakow tez to dotyczy?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..