Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Za kask płaciłem/obowiązkowo/, a krawat jest ... w kieszeni wewnętrznej marynarki lub spodni. Piotrze, czy przez chwilę pomyślałeś, że nie mogło być krawata Początki górskie nie były dla mnie łatwe
Edit: w ogóle to pod górkę miałem w życiu: w góry, na Mazury, nad morze i pod krawatem
Edit: w ogóle to pod górkę miałem w życiu: w góry, na Mazury, nad morze i pod krawatem
Ostatnio zmieniony 2015-11-17, 21:46 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Piotrek pisze:a kumpel przy ladzie: świeczki dwie, zapałki i...12 piw
to zupelnie jak ludzie przychodzacy na dyzur nocny do apteki! poprosze cos na bol zeba, ale jak najmniejsze opakowanie i jak najtansze, i chusteczki do nosa i yyyyy... test ciazowy
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
A ja znalazłem i sfotografowałem swoje zdjęcie z tą czapką i szalikiem.
Tak powinni sie ubierac ludzie w gory! czlowiek by szedl szlakiem i mial odczucia estetyczne!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"