Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Tydzień temu oglądałem Góry Świętokrzyskie. Niestety nie brałem aparatu, ale oba wyjazdy służbowe, z tym że tydzień temu nie było czasu na wycieczkę (były za to gokarty i basen tropikalny), więc aparatu nie brałem. Tym razem pogoda dużo gorsza, więc tylko wczoraj po zajęciach a przed kolacją weszliśmy na dwie góry
W zakamarku najgłębszych zakamarków Grojca...
Jest takie miejsce, czasami widoczne z kilku ujęć od strony Soły, jedynie w okresie gdy nie ma na drzewach liści. Jest to wysoko położone urwisko, do którego prowadzi plątanina ścieżek wydeptanych przez zwierzęta przez gęstwiny krzaczorów. Cieżko dotrzeć, jeszcze trudniej zrobic miejscu zdjęcie.
Jest takie miejsce, czasami widoczne z kilku ujęć od strony Soły, jedynie w okresie gdy nie ma na drzewach liści. Jest to wysoko położone urwisko, do którego prowadzi plątanina ścieżek wydeptanych przez zwierzęta przez gęstwiny krzaczorów. Cieżko dotrzeć, jeszcze trudniej zrobic miejscu zdjęcie.
Piotrek pisze:Człowiek głupi i w krótkim rękawku poszedłem
Boś i stary i głupi. Przy okazji - szczere wyrazy współczucia i do zobaczenia na dramacie w czwartek.
Ostatnio zmieniony 2023-05-23, 07:03 przez Dobromił, łącznie zmieniany 1 raz.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
Ostatnio zmieniony 2023-05-23, 14:09 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.