Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Tak, chociaż ten teren raczej sprzyjałby jakimś nartom backcountry z łuską. Częste zmiany nachylenia góra/dół/góra/dół powodują, że nie ma sensu przepinanie się na krótko do zjazdu, ciągnie się cały czas na fokach i tyle. Ale spokojnie do zrobienia.
A na Wetlińską poszliśmy normalnie z buta.
A na Wetlińską poszliśmy normalnie z buta.
Ostatnio zmieniony 2021-12-17, 19:17 przez Prezes, łącznie zmieniany 2 razy.
Nie mam doświadczenia z biegówkami, ale na wyczucie powinny dać radę, chociaż przy większej ilości białego może nieco szersza narta byłaby lepsza?
Przy obecnych warunkach zwykłe 4x4 dojechało z Zatwarnicy do parkingu w lesie (tam gdzie odbija rozjeżdżona droga w prawo na Krywe). Ale z napędem na jedną oś raczej ciężko.
Przy obecnych warunkach zwykłe 4x4 dojechało z Zatwarnicy do parkingu w lesie (tam gdzie odbija rozjeżdżona droga w prawo na Krywe). Ale z napędem na jedną oś raczej ciężko.
Jestem w lekkim szoku, najpierw myślałem że to jakaś Fatra albo inna zagranica, a to nasze Bieszczady !
Pięknie tam zimą
Pięknie tam zimą
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Prezes pisze:Nie mam doświadczenia z biegówkami, ale na wyczucie powinny dać radę, chociaż przy większej ilości białego może nieco szersza narta byłaby lepsza?
My mamy takie trochę biegówki offtracki, a nie typowe cienkie deseczki. Ale i tak raczej nie będzie szans tam dojechać naszym autem. Już latem jest to pewien wyczyn, zimą pewnie bez szans.
Ostatnio zmieniony 2021-12-26, 11:22 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.