Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Malgo Klapković
- sprocket73
- Kontakt:
Przepraszam wszystkich, ale tak mnie naszło zestawić te dwa zdjecia. Pierwsze z kategorii najciekawsze zdjęcia mijającego tygodnia na Onecie - Deszcz gwiazd nad Kukenan (Wenezuela), fot. Reuters
A drugie to Robert J, z komentarzem - Na razie jeszcze tylko takie. Jak się tylko ogarnę to wrzucę więcej.
A drugie to Robert J, z komentarzem - Na razie jeszcze tylko takie. Jak się tylko ogarnę to wrzucę więcej.
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
- Malgo Klapković
sprocket73 pisze:Przepraszam wszystkich, ale tak mnie naszło zestawić te dwa zdjecia. Pierwsze z kategorii najciekawsze zdjęcia mijającego tygodnia na Onecie - Deszcz gwiazd nad Kukenan (Wenezuela), fot. Reuters
Niektórzy to mają "chody"
Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego
- Malgo Klapković
Robert J pisze:Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego
Myślę, że znajdzie się zawsze ktoś chętny do naskrobania kilka słów po angielsku. Np. ja mogę pójść na pierwszy ogień Także gdybyś jednak się zdecydował, to podeślij treść maila i Ci go przerobię, później już tylko będę znała wartość Twoich kontraktów
Podobno można osiwieć z zazdrości Wiem, bo kiedyś pokazałem znajomym swój PIT i potem szron widziałem na głowieMalgo Klapković pisze:będę znała wartość Twoich kontraktów
I coś wczorajszego dla Pudelka ze szlaku na Bereśnik:
Ostatnio zmieniony 2015-02-08, 20:56 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Robert J pisze:Mi proponowano na jednym z for o tematyce astro bym to zdjęcie wysłał do NASA jako zdjęcie dnia na APOD . Sęk w tym, że nie znam za dobrze angielskiego
Bo prawdziwe "sławy" bez menagera się nie obchodzą...
Więc...
Malgo Klapković pisze:Myślę, że znajdzie się zawsze ktoś chętny do naskrobania kilka słów po angielsku. Np. ja mogę pójść na pierwszy ogień Także gdybyś jednak się zdecydował, to podeślij treść maila i Ci go przerobię, później już tylko będę znała wartość Twoich kontraktów
Jak najbardziej trafna propozycja i możecie działać.