Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- Malgo Klapković
Basia Z. pisze:A nie spotkałeś tam mojego męża, który też był wczoraj na Szpiglasowym ?
A tego to nie wiem, bo nie wiem jak ona wygląda. Ale wątpię, bo w okolicach szczytu to byłem między 7:20 a 8:20, a schodziłem przez Wrota...
sokół pisze:Wiz posprzątał nieco tym zdjęciem. Aż ciekaw jestem reszty, o ile wrzucisz cokowiek, Leniu!
To nie tak, po prostu w tym roku w górach byłem dwa razy i właściwie żadnego w pełni turystycznego szlaku nie zrobiłem, więc za bardzo nie ma co pokazywać, a tym bardziej pisać...
Ostatnio zmieniony 2014-10-14, 15:25 przez Vision, łącznie zmieniany 1 raz.
Vision pisze:Basia Z. pisze:A nie spotkałeś tam mojego męża, który też był wczoraj na Szpiglasowym ?
A tego to nie wiem, bo nie wiem jak ona wygląda. Ale wątpię, bo w okolicach szczytu to byłem między 7:20 a 8:20, a schodziłem przez Wrota...
Twojego wzrostu, siwy i łysawy, z brodą, w okularach. Był z grupą około 10 osób.
Ale oni około godz. 10-11 dopiero wychodzili z Moka i szli do góry ceprostradą, więc pewnie nie spotkaliście się.
Przynajmniej z Twojego zdjęcia widać, że mieli dobrą pogodę.