Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- sprocket73
- Kontakt:
Ceper, idąc tym tokiem rozumowania, jak wstawię zdjęcie Księżyca, to uznasz, że Tobi poleciał na Księżyc?
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
viewtopic.php?f=17&t=1876
Ani bym się nie dziwił, gdyby nie zapytał Cię o zgodę, wszak to pies wyszkolony.
Był już taki, co jeździł koleją (właściciela o nic nie pytał), ale gdzie mu do Tobiego. Czekamy na relację.
Był już taki, co jeździł koleją (właściciela o nic nie pytał), ale gdzie mu do Tobiego. Czekamy na relację.
Ostatnio zmieniony 2018-08-08, 08:07 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
W tym roku obrodziło na agro. 2 miechy temu prosiłem miejscowych o oberwanie 2 czereśni (100% urobku dla nich).
Teraz aronia, borówka amerykańska (tej jest ilościowo najmniej), śliwki węgierki i renklody - chętnych brak. Trza dopłacać do zbioru lub zerwać i dostarczyć na ich stoły, jeśli raczą przyjąć dary cepra. Ach ta dobra zmiana 500+.
Szkoda smacznych owoców bez chemii (niektóre węgierki posiadają nadzienie). Oto renklody:
Zapomniałem o porzeczkach - tu czerwone (czarne same opadły).
Nawet orzech włoski obrodził, a miałem zrobić z nim porządek.
Teraz aronia, borówka amerykańska (tej jest ilościowo najmniej), śliwki węgierki i renklody - chętnych brak. Trza dopłacać do zbioru lub zerwać i dostarczyć na ich stoły, jeśli raczą przyjąć dary cepra. Ach ta dobra zmiana 500+.
Szkoda smacznych owoców bez chemii (niektóre węgierki posiadają nadzienie). Oto renklody:
Zapomniałem o porzeczkach - tu czerwone (czarne same opadły).
Nawet orzech włoski obrodził, a miałem zrobić z nim porządek.
Ostatnio zmieniony 2018-08-15, 15:25 przez ceper, łącznie zmieniany 2 razy.
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/