Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Jest dość wysoka, wąska, ale robi wrażenie całkiem sympatyczne. Zejście też nie jest skomplikowane, choć jest taki jeden uskok który może robić problemy jeżeli by nie było wrzuconych trzech żerdzi po których można się wspiąć wracając. W środku też są dwie wysokie belki na wyższy poziom, lecz tam jakieś liny pewnie by się zdały, bo drewno śliskie i nie wydaje mi się by można było po nich wejść. Próbowałem ale..zjechałem
Na początki po drabince raczej nie ma problemu. Potem jest kawałek w dół ślisko (glina po bokach) no i ten uskok. On nie jest jakis dramatyczny, można sobie poradzić (zeskoczyć) tyle że wracając trzeba sie jakoś wydrapać. Jak są te żerdzie wrzucone to raczej kłopotu nie ma.
Ale warto się pogimnastykować
Ale warto się pogimnastykować
- Homunculus
- Homunculus
- Homunculus
Val d'Isere/Tignes - wypad narciarski. Śniegu 4m, miejscami więcej, najstarsi "górale" tyle nie pamiętali
Dobrze, że postawił wycieraczki, gdyby kto pytał, wyjazd z tego parkingu do przodu prosto w tę zaspę z lewej
Wieczór w Tignes
W dole val d'isere, na olimpijskiej zjazdówce można było dać czadu
Tu też val d/Isere w dole
na stoku
odrobina free-ride'u
to gdzieś wysoko
a tu w dole Val Claret
... i Tignes
Dobrze, że postawił wycieraczki, gdyby kto pytał, wyjazd z tego parkingu do przodu prosto w tę zaspę z lewej
Wieczór w Tignes
W dole val d'isere, na olimpijskiej zjazdówce można było dać czadu
Tu też val d/Isere w dole
na stoku
odrobina free-ride'u
to gdzieś wysoko
a tu w dole Val Claret
... i Tignes
Ostatnio zmieniony 2018-02-25, 22:40 przez dagomar, łącznie zmieniany 1 raz.
luknij na moje panoramy i galerie