Co ostatnio sfotografowaliśmy...
- _Sokrates_
Miały być trzy tygodnie w Tatrach a skończyło się jak zawsze: deszcz, burze, błoto, piwo i wódka.
Do tego rozpieprzony bark, samochód na lawecie i po tygodniu powrót z podwiniętym ogonem do domu.
Możecie to uznać za relację
Do tego rozpieprzony bark, samochód na lawecie i po tygodniu powrót z podwiniętym ogonem do domu.
Możecie to uznać za relację
Ostatnio zmieniony 2016-08-01, 18:11 przez _Sokrates_, łącznie zmieniany 1 raz.
Wiem, że nic nie wiem.
Miałeś prawie wszystko, czego potrzebuje facet. Niektórzy dla błota jadą na Woodstock..._Sokrates_ pisze:skończyło się jak zawsze: deszcz, burze, błoto, piwo i wódka.
Bark czy barek? Jeśli barek, to wystarczy podjechać do sklepu. W drugim przypadku to musiałeś eksperymentować, a mogłeś wcześniej /lub zamiast / zabrać się do lektury kamasutry. Najpierw teoria, potem praktyka. Osoby z doświadczeniem mogą udzielać teraz porad, czego nie należy robić (łączyć)._Sokrates_ pisze:Do tego rozpieprzony bark
Obecnie amortyzatory nie są dobre jak dawniej - pohuśtasz się trochę i do wymiany. Pisałem: nie oszczędzać na pensjonacie._Sokrates_ pisze:samochód na lawecie i po tygodniu powrót
Do góry (na banana ) czy do dołu (odwrócony banan ) To ma znaczenie, będziesz wiedział, czy wróciłeś zadowolony._Sokrates_ pisze:z podwiniętym ogonem do domu.
Dziś krótka rowerówka z Górą Kamieńsk w tle - więcej zdęć
- _Sokrates_
- _Sokrates_
2016.08.14 Tomaszów-Wolbórz-Moszczenica-Suchcice - Więcej zdjęć
Ledwo wjechałem do Parku Krajobrazowego Międzyrzecza Warty i Widawki i awaria roweru.
ROBERT dobrze radził, aby wymienić złom.
Kilka zdjęć z Bełchatowa i Osjakowa. Tuż przed awarią jechałem tą drogą...
ROBERT dobrze radził, aby wymienić złom.
Kilka zdjęć z Bełchatowa i Osjakowa. Tuż przed awarią jechałem tą drogą...
Z sobotniego spaceru z Wołoskiej Dębowej na Wielkiego Chocza:
Takie tam różności:
Ogródkowo przydomowo:
Ze szczytu:
Foto z serii "znajdź kota"
Takie tam różności:
Ogródkowo przydomowo:
Ze szczytu:
Foto z serii "znajdź kota"
Ostatnio zmieniony 2016-08-16, 22:04 przez Paula, łącznie zmieniany 2 razy.
- Tępy dyszel
Czepiasz się Pan szczegółów: Valaská Dubová, czyli Wołoska Dębowa.Tępy dyszel pisze:Paula napisał/a:
Wałaskiej Dębowej
Jesteś pewna ?
I tak na zdjęciach najlepiej się prezentuje Paula, żaden Wielki Chocz ani Liptovská Mara, więc podziwiaj
Ostatnio zmieniony 2016-08-16, 18:55 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.