Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Pierwsza setka: 2016.06.04 Lublin - Nałęczów - Kazimierz Dolny
Druga setka: 2016.06.05 Kazimierz - Janowiec - Czarnolas - Dęblin - Puławy
Na zachętę ze dwie fotki:
Druga setka: 2016.06.05 Kazimierz - Janowiec - Czarnolas - Dęblin - Puławy
Na zachętę ze dwie fotki:
Kilka fotek z jednodniówki.
Ostatnio zmieniony 2016-06-11, 14:49 przez Wilczyca, łącznie zmieniany 1 raz.
Ostatnio prześladują mnie bunkry z czasów II wojny światowej - poniżej jeden z nich.
2016.06.26 Szlak bunkrów Księży Młyn - Magdalenów - Faustynów /rowerówka 75km/
2016.06.26 Szlak bunkrów Księży Młyn - Magdalenów - Faustynów /rowerówka 75km/
W listopadzie w poszukiwaniu znaków na drzewie troszkę błądziłem /np. oznakowanie przed rozwidleniem 5 dróg, jadę każdą po 100-150m i ani znaku na drzewie/ i takich miejsc jest wiele - przy okazji zgubiłem koszulkę odblaskową z napisem "PECUNIA NON OLET"...
Wydano nawet mapkę - jak na zdjęciu. Bazując na mapce lub oznakowaniu szlaku ciężko ją przejść bez błądzenia. Wtedy przesłałem swą opinię /z niecenzuralnymi słowami SMS/ na temat znakowania szlaku oraz mapki. Wczoraj jechałem według mapy.cz czasem na azymut /brakujące bunkry naniosłem na mapę wg danych GPS/ - gdyby ktoś chciał MAPA
2015-11-08 Szlak bunkrów cz. 1
Wydano nawet mapkę - jak na zdjęciu. Bazując na mapce lub oznakowaniu szlaku ciężko ją przejść bez błądzenia. Wtedy przesłałem swą opinię /z niecenzuralnymi słowami SMS/ na temat znakowania szlaku oraz mapki. Wczoraj jechałem według mapy.cz czasem na azymut /brakujące bunkry naniosłem na mapę wg danych GPS/ - gdyby ktoś chciał MAPA
2015-11-08 Szlak bunkrów cz. 1
Ostatnio zmieniony 2016-06-27, 11:26 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Wczorajsza rowerówka to prawie setka km 2016.07.02 Tomaszów Maz. - Sulejów - Piotrków Trybunalski
Były więc bunkry, kościoły, skansen, "kopalniane jeziorka", marina /sprzęt wodny/ a nawet latający :
Były więc bunkry, kościoły, skansen, "kopalniane jeziorka", marina /sprzęt wodny/ a nawet latający :