Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Re: Co ostatnio sfotografowaliśmy...
Bardzo ładne mgiełki.Ja dziś wschód słonka oglądałem w pracy na kamerkach
.
sprocket73 pisze: ale te wschody są tak wcześnie rano...
Zmień Witek tryb wycieczek.Zacznij o zachodzie słońca,a kończ o wschodzie.Będziesz zadowolony
Listopad - miesiąc powrotów 
I ja wracam do żywych
na razie przekrój kolorowej jesieni
I ja wracam do żywych
Jaka śliczna ta ptaszyna! Z mokrymi piórkami na łebku i kropelkami na ogonie! Cudo!! To jakimś teleobiektywem robione czy tak go podszedłes?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
na wiecznych wagarach od życia..
Robiłem to obiektywem 55-300, na ogniskowej 300 ale ta kałuża była z 2m obok mnie? Coś koło tego.
Zwróciłem uwagę, że na gałęziach krzewów skaczą te sikory, więc starałem się zrobić im zdjęcie (niestety nie udało się za szybkie, obiektyw ma za wolny AF, za ciemno) i nagle jedna z nich wskoczyła do kałuży na kąpiel. Trwało to kilka sekund i tylko to zdjęcie mi wyszło
z pięciu prób 
Zwróciłem uwagę, że na gałęziach krzewów skaczą te sikory, więc starałem się zrobić im zdjęcie (niestety nie udało się za szybkie, obiektyw ma za wolny AF, za ciemno) i nagle jedna z nich wskoczyła do kałuży na kąpiel. Trwało to kilka sekund i tylko to zdjęcie mi wyszło
Biorąc przykład z najświętszych na forum 

i idąc za modą forumową oglądałem wspaniałe widoki:

Było cudnie.
Jednak co integracja w schronisku to integracja

i idąc za modą forumową oglądałem wspaniałe widoki:
Było cudnie.
Jednak co integracja w schronisku to integracja