buba pisze:rzesadzasz! to ze ktos gada wiecej od ciebie to nie znaczy od razu ze trudno z nim wytrzymac
e tam, TnT gada więcej ode mnie, a jego gadulstwo mi nie przeszkadza zresztą Ty też gadasz więcej, a z reguły da się wytrzymać
buba pisze:rzesadzasz! to ze ktos gada wiecej od ciebie to nie znaczy od razu ze trudno z nim wytrzymac
Malgo Klapković pisze:Piotrek pisze:Na Wielkiej Fatrze jest też chatka do wykorzystania.
Ta chatka ma nawet stronę internetową http://www.limba.estranky.sk/
buba pisze:Pudelek pisze:Basia Z. pisze:a na obozie był m.in Silient.
szczere wyrazy współczucia
Przesadzasz! to ze ktos gada wiecej od ciebie to nie znaczy od razu ze trudno z nim wytrzymac
TNT'omek pisze:Basia Z. pisze:któregoś wieczora jedna z dziewczyn zjadła żmiję
przypadkowo czy celowo ,na surowo czy jakoś przyrządzoną??
Mają ludziska pomysły . Po prostu masakraBasia Z. pisze:TNT'omek pisze:Basia Z. pisze:któregoś wieczora jedna z dziewczyn zjadła żmiję
przypadkowo czy celowo ,na surowo czy jakoś przyrządzoną??
Wymaga nieco dłuższego wyjaśnienia.
Na przełęczy Przysłop w Magurze Orawskiej (tam gdzie był ostatnio Dobromił) Qrsanci znaleźli przejechaną przez samochód żmiję. Tzn. rozjechaną miała głowę, reszta była w dobrym stanie.
Jedna z dziewczyn (trzeba powiedzieć mocno "porypana") zabrała ją ze sobą do plecaka i wieczorem na noclegu gdzieś w okolicy szczytu Prislopec obrała ją ze skóry, wypatroszyła usmażyła na patyku na ognisku i zjadła, kto chciał mógł się poczęstować. Kilka osób skorzystało. Ja nie chciałam, a wręcz zbierało mi się na pawia, więc poszłam spać do swojego namiotu, aby na to nie patrzeć.
A co do kolegi Silenta - dobrze go podsumował mój syn, który był z nim na różnych wyjazdach kilka razy.
Każdy idąc coś tam sobie myśli, te myśli płyną sobie strumieniem, czasem w nieoczekiwanym kierunku, poprzez ciąg skojarzeń. Silent po prostu te myśli od razu werbalizuje. Od razu mówi głośno to co myśli, tak już ma.
maurycy pisze:Mają ludziska pomysły . Po prostu masakra
Pudelek pisze:dakOta pisze:ale o ile wiem, inne "ludy" całkiem sobie chwalą taką dietę.
ale raczej nie zjadają znalezionego truchła, tylko sami takie żmije upolowują i jedzą w miarę świeże
Pudelek pisze:ale raczej nie zjadają znalezionego truchła, tylko sami takie żmije upolowują i jedzą w miarę świeże
I tym sposobem przebiłaś wszystko . Bardzo oryginalne spanka . Przynajmniej dla mnie bo jeżdżę tylko w górybuba pisze:Wydaje sie ze do tematu moga tez podpasowac noclegi w bunkrach, schronach, fotyfikacjach i innych opuszczonych miejscach z grubego betonu. Czesto sa dobrymi miejscami na nocleg w zimniejsze pory roku bo nieraz trzymaja stala temperature- 10-15 stopni na plusie nawet zima.
maurycy pisze:Bardzo oryginalne spanka . Przynajmniej dla mnie bo jeżdżę tylko w góry
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości