Schronisko PTTK na Hali Rysianka
Schronisko PTTK na Hali Rysianka
Ostatnio zmieniony 2019-04-15, 20:28 przez Piotrek, łącznie zmieniany 2 razy.
Same dobre wrażenia. Super widoki, miejscówki na ognisko, do tego boisko do siatkówki. Pokoje i sanitariaty schludne.
A w ramach prywaty.. w czasie pobytu z ekipą z pracy wszamałem gulaszową w chlebie, parę minut później poszedłem po piwo i Szefowa przeprosiła mnie za małą ilość mięsa i obiecała rekompensatę (choć sam nie zwróciłem uwagi na owo uchybienie). Rano dostałem za frajer śniadanie, kawę i dwie pyszne świeże jagodzianki.
Wrócę tam na pewno nie raz.
A w ramach prywaty.. w czasie pobytu z ekipą z pracy wszamałem gulaszową w chlebie, parę minut później poszedłem po piwo i Szefowa przeprosiła mnie za małą ilość mięsa i obiecała rekompensatę (choć sam nie zwróciłem uwagi na owo uchybienie). Rano dostałem za frajer śniadanie, kawę i dwie pyszne świeże jagodzianki.
Wrócę tam na pewno nie raz.
W mieście możesz kogoś znać dziesięć lat i go nie poznać. W górach znasz go na wylot po paru tygodniach.
Z tym schronieniem mam tylko wspomnienie wrzasku po nocy przez pijanych turystów, którzy sobie myśleli że chyba są sami w schronisku i żadnej reakcji ze strony szefów, no może jeszcze białe robaki w koszyku z chlebem
Miejscówka na pewno dobra na biby, jeżeli jesteś w trasie, to tam się nie wyśpisz ...
Miejscówka na pewno dobra na biby, jeżeli jesteś w trasie, to tam się nie wyśpisz ...
-