Propozycja Spotkania Forumowego - Jasień (Beskid Wyspowy) 3-
Propozycja Spotkania Forumowego - Jasień (Beskid Wyspowy) 3-
Dobranoc.
B&D.
Tytuł edytowany za zgodą Darkheusha. Szczegóły w dalszej części tematu. Organizatorzy tymczasowo nieobecni na Forum.
B&D.
Tytuł edytowany za zgodą Darkheusha. Szczegóły w dalszej części tematu. Organizatorzy tymczasowo nieobecni na Forum.
Ostatnio zmieniony 2017-03-17, 16:28 przez darkheush, łącznie zmieniany 2 razy.
Baranów będzie wielu (może i ja się skuszę), ale liczyłbym też na uczestnictwo owieczek parytet 1:1, bo inaczej będzie niepoprawnie politycznie. Dzięki za współrzędne GPS - trafić będzie łatwiej niż palcem w...darkheush pisze:Warunki - szałas pasterski
Edit: dorzucę bardziej czytelną mapę (szałas jest pomiędzy Jasieniem a Kustrzycą).
https://mapy.cz/s/1tvAA
Ostatnio zmieniony 2017-03-14, 20:22 przez ceper, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam dwóch braci spod znaku barana - wystarczy. Gdzież tu widzicie złośliwość, oj dzieli nas przepaść w poczuciu humoru. Na polanie/hali/ może będzie ptactwo, nie wykluczone również bydło A świnia to też człowiek - to z Gogola (Jeden tam tylko jest porządny człowiek – prokurator, ale i ten, prawdę mówiąc – świnia).
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Enjoy your life-never look back. Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej.
Możesz to sprawdzić. Weź kapelusz, abyś nie stał cały w cieniu, gdy będę w pobliżu. Jaki jestem? To widać, słychać i czuć. Widocznie ktoś mnie pomylił...
Bo kto ma, temu będzie dodane, i nadmiar mieć będzie; kto zaś nie ma, temu zabiorą również to, co ma. /Mt 13,12/
Nie schlebiaj sobie. Jakiś miejscowy? To z pewnością nie jest mój znajomy.darkheush pisze:Wspólny znajomy?
A może i masz rację. Czasem chcę poznać życie ludu pracującego.