VII Zlot GBG - Chatka Dobrodziej - Sopotnia Wielka - przesun
Sebastian, pominąwszy trudności logistyczne /dojazdowe/, mam wtedy koncerty moich przyjaciół w Krakowie i Brzesku, więc wybieram się te koncerty, ale dziękuję za propozycję Jeśli na wiosnę będzie Gorczańska Chata, to będę próbowała się pojawić Bawcie się dobrze.
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.
Pytanie techniczne - bez szans na nocleg z piątku na sobotę ?
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- sprocket73
- Kontakt:
Dobromił pisze:bez szans na nocleg z piątku na sobotę ?
jeżeli o mnie chodzi, to też fajnie byłoby zacząć w piątek
SPROCKET
viewtopic.php?f=17&t=1876
- sprocket73
- Kontakt:
Dziękuję za modlitwę. Bóg zapłaćceper pisze:zaraz odmówiła kilka zdrowasiek w ich intencji
SPROCKET
Co za problem zrobić (założyć) listę chetnych na piątek? Zobaczycie, ile jest luda pewnych, moze Wasza obecność na liście zachęci inne osoby? I nagle się okaże, że tak, jak w Stryszawie, w piątek odbyła się głowna część zlotu!
Wystarczy rozeznać temat i napisać babce na fb, ze chcecie od piątku już, kontakt przez FB ze strony Chatki (ja tak załatwiłem wszystko) - powiedzieć, ze z GBG jesteście i wszystko!
Ja sie za piątek nie zabieram, bo owszem, jest szansa, że i ja bym przyjechał w piątek, ale na razie nic pewnego...
Wystarczy rozeznać temat i napisać babce na fb, ze chcecie od piątku już, kontakt przez FB ze strony Chatki (ja tak załatwiłem wszystko) - powiedzieć, ze z GBG jesteście i wszystko!
Ja sie za piątek nie zabieram, bo owszem, jest szansa, że i ja bym przyjechał w piątek, ale na razie nic pewnego...
Maurycy tez.
Zlot w piątek, w Stryszawie był zajebisty 😁
Powtórka wybitnie wskazana 👌
Zlot w piątek, w Stryszawie był zajebisty 😁
Powtórka wybitnie wskazana 👌
Ostatnio zmieniony 2020-09-25, 20:59 przez maurycy, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian pisze:Wiolcia pisze:Przy początku zielonego szlaku rzeczywiście jest plac na kilka aut - staliśmy tam dwa tygodnie temu. Trochę błotnisty, ale da się przeżyć. Nikt nie robił nam problemów, nawet nie wiedziałam, że to nadleśnictwa. Większy parking jest przed sklepem w centrum (w pobliżu wodospadu), przy żółtym szlaku.
Jak jest to odejście na zielony, to ten parking jest po prawej stronie?
Po lewej stronie drogi, tam, gdzie zielony z niej skręca w leśną drogę.
Wiolcia pisze:Adrian pisze:Wiolcia pisze:Przy początku zielonego szlaku rzeczywiście jest plac na kilka aut - staliśmy tam dwa tygodnie temu. Trochę błotnisty, ale da się przeżyć. Nikt nie robił nam problemów, nawet nie wiedziałam, że to nadleśnictwa. Większy parking jest przed sklepem w centrum (w pobliżu wodospadu), przy żółtym szlaku.
Jak jest to odejście na zielony, to ten parking jest po prawej stronie?
Po lewej stronie drogi, tam, gdzie zielony z niej skręca w leśną drogę.
Ok.