III Oficjalny Zlot Chimalaja Team 28/29.06 2014 (zapisy)
- Malgo Klapković
Pudelek, tak, to po drugiej stronie rzeki, są znaki od dworca, musisz doliczyć kwadrans spaceru. Przy okazji obejrzysz ciekawe otoczenie jak na Tesco (mam na myśli komin).
Ostatnio zmieniony 2014-06-26, 16:24 przez Malgo Klapković, łącznie zmieniany 1 raz.
Pudelek pisze:te Tesco to ja już widziałem nie raz tyle, że zawsze jeździło się spod dworca...
Na czas budowy mostu wszystko co do tej pory przez zwalony most musiało przejechać jest przeniesione pod Tesco. Inaczej bus z dworca zamiast 40 min jechałby godzinę dłużej do Korbielowa przez kory .
Nie ma problemu z busami na południe (Rycerka, Rajcza, Żabnica itp), one normalnie z dworca kursują.
My z Błażejem planujemy wystartować ok. 7.30 z Sopotni Wlk i zrobić trasę przez Romankę, Rysiankę i Pilsko. Na niedzielę bez planów. Raczej będziemy dość wcześnie na miejscu, więc będziemy mogli zacząć śpiewać czy cóś... Chyba że nam popasy zajmą dużo czasu
Jestem tu gdzie stoję, ale jeśli się ruszę, to mogę się zgubić.