VII Zlot GBG - Chatka Dobrodziej - Sopotnia Wielka - przesun
- sprocket73
- Kontakt:
Pytałem też o to.
Dostałem taką odpowiedź:
na razie zdjęcia nie dostałem, ale jak Sopotnia wygra to poproszę o tą fotkę.
I jeszcze Pani napisała mi:
W razie draki przy wodospadzie też jest jakieś tam miejsce parkingowe koło sklepu, o ile dobrze pamiętam.
A i z Korbielowa można iść albo jeszcze inaczej.
Dostałem taką odpowiedź:
Przy początku zielonego szlaku jest plac nadleśnictwa gdzie samochody parkują
Wyślę też później zdjęcie z moim parkingiem. 3-4 auta się tam zmieszczą. Też zaraz na początku zielonego szlaku
na razie zdjęcia nie dostałem, ale jak Sopotnia wygra to poproszę o tą fotkę.
I jeszcze Pani napisała mi:
Nie jest ogrodzone, ale nie jest to oficjalny parking.
Podobno leśnicy jak im się nie pozastawia przejazdów i nie zostawi auta do poniedziałku to są wyrozumiali.
W razie draki przy wodospadzie też jest jakieś tam miejsce parkingowe koło sklepu, o ile dobrze pamiętam.
A i z Korbielowa można iść albo jeszcze inaczej.
W Sopotni jak się zaczyna zielony szlak, po lewej jest polanka z wjazdem, a kawałek dalej miejsce od leśników. Na poboczu nie da się zaparkować, a na Google maps widać że pod chatką są miejsca, Droga dojazdowa chyba szuter, przynajmniej na początku.
Zobacz moją bieżącą lokalizację w Mapach: https://www.google.com/maps/@/data=!4m5 ... !2e2?hl=pl
Zobacz moją bieżącą lokalizację w Mapach: https://www.google.com/maps/@/data=!4m5 ... !2e2?hl=pl
Ostatnio zmieniony 2020-09-20, 03:57 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Sopotnie zapewnie bym sie wybrala i pewnie przywiozla ze sobą od 1 do 10 osob, tak jak niegdys na zlot do Suchej. W Gorce na pewno nie bo za daleko.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
na wiecznych wagarach od życia..
A od kiedy istnieje ta chatka w Sopotni ? Bo mam wrażenie, że byłem w niej w ubiegłym... wieku
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
- za niecytowanie w postach wypowiedzi, do których się odnosi
- za relację przypisaną do niewłaściwego działu
- za obraźliwą formę wypowiedzi oraz ironizowanie na temat innych użytkowników forum
Dobromił pisze:A od kiedy istnieje ta chatka w Sopotni ? Bo mam wrażenie, że byłem w niej w ubiegłym... wieku
Dobre masz wrazenie! Pierwszy raz bylam w niej w 2001 roku a istniala juz wtedy ponoc od bardzo dawna. Zwali ja wtedy "Chatka Budowlancow".
Mam spory sentyment do tego miejsca - bo wlasnie w tej chatce poznalam toperza!
Ostatnio zmieniony 2020-09-20, 20:07 przez buba, łącznie zmieniany 1 raz.
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam ta mniej uczęszczaną. Cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam"
Podobno mieszkał tam Cthulhu i pisano o niej też w mitologii chrześcijańskiej.
Decyzją administracji Dobromił otrzymał nagany :